Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

X
Tarvitsetko apua?
Rengasneuvontamme
vie sinut vaihe
vaiheelta
oikeiden
renkaiden lu.
Rengashaku
Leveys
Korkeus
Halkaisija
Reifen Finden
Lue nykyisen renkaan arvot 

Tietoja autovalikoimasta
Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

tai
VIRHE: Emme löydä ajoneuvosi tietoja.
Ole hyvä ja käytä rengaskoon mukaista hakua, jotta löydät sopivat renkaat ajoneuvoosi. Kiitos!
Ajoneuvon rekisterinumero:


Zip Code

or

City

Edut

Pikatoimitus
+ 520 palvelukumppanit
30 päivän palautusoikeus


Ympärivuotinen rengas

Ympärivuotinen rengas on loistava vaihtoehto, kun ajetaan lauhemmilla alueilla, mutta halutaan silti tasaisia ajo-ominaisuuksia vuoden ympäri. Niillä teet ajamisesta aidosti helpompaa, sillä voit unohtaa kausittaiset renkaiden vaihdot ja ajella samoilla renkailla alkukeväästä myöhäiseen syksyyn tai jopa talven yli. Rengas-Onlinen verkkokaupasta löydät nyt huikean valikoiman ympärivuotisia renkaita edullisin hinnoin ja kymmeniltä eri valmistajilta. Rengas-Onlinen verkkokaupasta löydät nyt huikean valikoiman ympärivuotisia renkaita edullisin hinnoin ja kymmeniltä eri valmistajilta.

Ympärivuotinen rengas – Ominaisuudet Ympärivuotiset renkaat ovat yleensä ”halkaistu” kahteen osaan, jossa toisella puolella on kitkakuviointi talvea varten ja toisella reunalla oikeanlainen pintakuviointi kesää varten. Renkaat eivät siis takaa täydellisiä pito- tai ajo-ominaisuuksia missään oloissa, mutta ovat erittäin toimiva ja helppo vaihtoehto, kun ajetaan tarpeeksi lauhoilla alueilla. Sopivaa rengasvalintaa tehdessäsi on aina hyvä tarkastella renkaan ominaisuuksia, kuten märkäpito, rengasmelu ja vierintäkitka. Ajomukavuuteen vaikuttavan rengasmelun merkitys kasvaa varsinkin ajettaessa pidempiä matkoja, joilla sisätiloihin kuuluva kohina voi ruveta häiritsemään. Vierintäkitka, eli renkaan vierintävastus voi vaikuttaa merkittävästi polttoaineenkulutukseen, sillä kun renkaiden vierittämiseen kuluva energia on pienempi, niin myös polttoaineenkulutus laskee. Märkäpito puolestaan on kaikista eniten turvallisuuteen vaikuttava seikka, sillä huonosta kelistä ja vesisateesta aiheutuvat onnettomuudet ovat edelleen erittäin yleisiä. Maksimoimalla märkäpidon teet ajamisesta selvästi turvallisempaa. Näistä mukavuuteen ja turvallisuuteen vaikuttavasti ominaisuuksista löydät helpoiten tietoa EU-rengasmerkinnöistä suoraan verkkosivuiltamme.

Renkaat halvalla netistä – Henkilöauton renkaat Henkilöauton renkaat tilaat kätevästi ilman postikuluja Rengas-Onlinen verkkokaupasta, missä voit vertailla eri renkaita helposti ja valita tuhansien merkkien ja mallien joukosta itsellesi parhaiten sopivat. Kun ostat renkaat halvalla netistä säästät hyvin todennäköisesti myös rahaa, sillä lähes poikkeuksetta hintamme ovat vain jopa alle puolet siitä, mitä rengasliikkeissä.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.