Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

X
Tarvitsetko apua?
Rengasneuvontamme
vie sinut vaihe
vaiheelta
oikeiden
renkaiden lu.
Rengashaku
Leveys
Korkeus
Halkaisija
Reifen Finden

Renkaiden ostaminen meiltä on niin helppoa

Valitse koko tai auto
Löydä oikeat renkaat
Turvallinen tilaaminen ja maksaminen
Toimitus- ja palvelukumppanit

Kuorma-auton renkaat

Sopivien renkaiden löytäminen kuorma-autoon on paljon vaikeampaa, kuin tavallisen ajoneuvojen renkaat ostamista. Paitsi oikean koon löytäminen, on tärkeää huomioida mihin akseliin ne kuuluvat: on olemassa ohjausakseliin, voima-akseliin ja nostoakseliin suunniteltuja renkaita. Rengas-online.com tarjoaa myös jokapaikan renkaita. Hyvät renkaat ovat ensiarvoisen tärkeitä raskaisiin ajoneuvoihin, erityisesti talvella.
Kuorma-auton renkailta vaaditaan jo todella paljon - niiden pitää kestää pitkiä matkoja erittäin raskailla kuormilla, joskus jopa tien sivussa! Kulutus, painon jakaantuminen japyörimisvastus ovat tärkeitä seikkoja renkaan laatua valitessa. Tästä johtuu, että rengasmerkkejä on paljon, mukaanlukien tunnettuja brändejä kuten on mailimäärä taloudellisuus, mikä saattaa olla tärkein tekijä turvallisuuden ohella.

Talvirenkaita kuorma-autoosi

Rengas-online.com valitse laaja valikoima kuorma-autojen renkaista, lukien kuuluisia tuotemerkeistä kuten Continental, Bridgestone ja Goodyear. Valitse koko, akseli ja vuodenaika jonka tarvitset nähdäksesi mitä kuorma-auton renkaita meillä on tarjolla. Lupaamme sinulle laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan nopealla toimituksella.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.