Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Moottoripyörän renkaat: Talvirenkaat

Talvirenkaat moottoripyöriin

Talvirenkaat talvikauteen – toisin sanoen M:stä P:hen eli marraskuusta pääsiäiseen – ei pelkästään turvallisuuskysymys, mutta osittain aiheestakin lain vaatima asia. Se, joka joutuu onnettomuuteen lumisella tiellä, eikä ole käyttänyt talvirenkaita on osasyyllinen, eikä vakuutus välttämättä korvaa vahinkoa täysmääräisenä. Tämä ei koske pelkästään autoilijoita, vaan myös moottoripyöräilijöitä. Laki on laki – siitäkin huolimatta, että joihinkin moottoripyöriin ei ole saatavilla talvirenkaita. rengas-online.com tarjoaa valtavan valikoiman talvirenkaita moottoripyörille.

Jos ajat vuoden ympäri tarvitset talvirenkaat

Monet valmistajat ovat tietoisia siitä, että talvisin myös moottoripyörät tarvitsevat talvirenkaita. Usein niitä ei voi verrata autojen talvirenkaisiin, vaan kyse on pikemminkin muokatuista kesärenkaista. Siitäkin huolimatta tällaiset talvirenkaat moottoripyörässä ovat parempi vaihtoehto, kuin ajaa kesärenkailla talvikaudella. Kumiseos tarjoaa pitoa myös alhaisissa lämpötiloissa. Tietysti on olemassa myös moottoripyörien talvirenkaita, joissa on erityinen profiili, tai jopa nastat jäisiä teitä varten. Käy sisään osoitteseen rengas-online.com ja löydä oikeat talvirenkaat moottoripyörääsi, koska "tosikuskit" ajavat talvellakin. 

Asennuspalvelu

AsennuspisteesiEi hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7522 Asiakkaiden arviot

Renkaiden esittely/tilaus toimii erittäin hyvin! E. Y., Helsinki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu