Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Teräsvanteilla

Täältä saat teräksiset renkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin sekä katumaastureihin ja off-road ajoneuvoihin.

Toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää. Mikäli toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä teille mahdollisimman nopeasti.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:


Miksi valita teräsvanne

Olitpa sitten Mercedes-Benz, Skoda, Alfa Romeo tai jokin muu automerkki, teräsvanteita on saatavilla lähes kaikenlaisiin ajoneuvoihin laajassa valikoimassa. Teräsvanteiden etuja ovat edullisuus, kestävyys ja erityinen talvikestävyys. Jos taas haluat koristella ajoneuvoasi ulkonäöllisesti, voit valita alumiinivanteita hienoissa malleissa.

Käytä alla olevaa opasta saadaksesi tietoa siitä, mitä seikkoja kannattaa ottaa huomioon parhaan tarjouksen etsinnässä.

Teräsvanteet henkilöautolle

Mitä teräsvanteet ovat?

Usein pikkumalliset autot on varustettu alkuperäisillä teräsvanteilla ja niihin sopivilla renkailla, vaikka valmistajat saattavatkin hyväksyä yksilöllisen konfiguraation alumiinivanteilla.

Vanteen leveys ilmoitetaan tuumina. Riippumatta siitä, kuinka monta tuumaa teräsvanteet ovat, voit käyttää pölykapseleita parantaaksesi niiden ulkonäköä. Pölykapselit suojaavat samalla teräsvannetta mekaanisilta vaurioilta, kuten hiekaniskuilta.

Mitä pitää huomioida teräsvanteiden ostossa?

Alla selitetään kaikki tärkeät termit, jotka tulevat vastaan etsiessäsi sopivia teräsvanteita. Tiedot löydät itse vanteista sekä tuotekuvauksistamme.

  • Vanteen halkaisija ilmoitetaan tuumina. On olemassa monia eri leveyksiä 15 tuumasta 17 tuumaan.
  • Vanteen leveys ilmoitetaan myös tuumina.
  • Sisä- tai ulkopuolelle ulottuva ET-mitta on samoin tärkeä valintakriteeri. Se ilmaisee, kuinka kaukana teräsvanne on sisällä tai ulkona pyöräkotelossa.
  • Vanteen keskipohja ja vanteen reuna ovat myös saatavilla eri muodoissa.
  • Pulttijako ja pulttien lukumäärä täytyy myös olla sopiva. Pulttien lukumäärä ja pulttijakohalkaisija vaihtelevat autotyypin mukaan, kuten tavallisessa henkilöautossa tai maastoautossa.

Mikä on parempi: alumiini- vai teräsvanteet?

Kun kyseessä on kestävyys ja pitkäikäisyys, teräsvanteet ovat ylivoimaiset. Niitä voidaan yleensä käyttää ympäri vuoden, mikä on erityisen kätevää, jos olet valinnut kokovuotiset renkaat.

Ulkonäöllisesti alumiinivanteet ovat houkuttelevampia urheilullisilla ja hienoilla malleillaan. Oman ajoneuvon ulkonäköä voi muuttaa suhteellisen helposti. Toisaalta ne ovat kalliimpia ja herkempiä mekaanisille vaurioille.

Mistä voi ostaa teräsvanteita?

Teräsvanne

Voit tilata teräsvanteet oikeassa koossa verkossa osoitteessa rengas-online.com. Helpottaaksemme etsintää mahdollisimman paljon, sivun yläosassa on helppokäyttöinen konfiguraattori, jossa on kaksi vaihtoehtoa:

  • Voit aloittaa hakusi autonvalmistajan perusteella ja rajata valintaa vaihe vaiheelta sarjaan ja versioon asti. Lopuksi saat tarjouksen teräsvanteista, jotka sopivat tuumien ja kaikkien muiden valintakriteerien suhteen autoosi.
  • Vaihtoehtoisesti voit syöttää konfiguraattoriin valmistajan tunnuksen (HSN) ja tyypin tunnuksen (TSN). Molemmat löytyvät ajoneuvon rekisteröintitodistuksen osasta 1 (entinen ajoneuvotodistus) kohdista 2.1. ja 2.2. Tietojen perusteella määritämme tarkan ajoneuvotyypin.

Saako teräsvanteen myös valmiiksi koottuna renkaan kanssa?

Kyllä, meillä voit tilata verkosta laajan valikoiman teräsvanteita, joissa on mukana rengas kokonaisena. Voit itse valita sopivan renkastyypin:

Kokonaisvalmis pyörä sisältää valmiiksi asennetun ja tasapainotetun teräsvanteen ja renkaan ennen toimitusta. Valitse nyt ja tee tilaus!