Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Kumho Renkaat

Kumho

Kumho renkaat

Kumho on Etelä-Korealainen rengasvalmistaja, joka on tuottanut renkaita edulliseen hintalaatusuhteeltaan erinomaiseen hintaan jo 1960-luvulta lähtien. Yrityksen kokemus tulee erityisesti kilpa-autoilusta. Kumho renkaat on ollut osa 24 tunnin Le Mansin kilpailun varusteista kilpailun alusta asti. On fakta että Kumho on luonut brändistään yhden top 10 kategoriaan kuuluvan rengasvalmistajan muutaman vuoden aikana, mikä osoittaa että heidän renkaansa toimivat erittäin hyvin myös muilla alustoilla.

Huippu pito Kumho renkailla

Kumho renkaat osoittaa paranneltua pyörimisvastusta, mistä johtuu erittäin sulava ajokokemus. Lisäksi Kumho renkaat loistaa loistavan pidon avulla kuivilla ja märillä teillä sekä erittäin tarkan ohjattavuuden johdosta. Kiitos kulutuspinnan kuvioinnin, kosteus väistyy renkaan tieltä erittäin hyvin, mikä parantaa huomattavasti turvallisuutta ja estää vesiliiroon joutumista.

Kumho renkaat eri testeissä

Viime vuosien aikana Kumhon renkaat ovat olleet monissa otsikoissa hyvien arvostelujen ansiosta. Vuonna 2012 Saksalaisen ”Auto Zeitung” lehden testissä Kumho renkaat suoriutuivat jopa paremmin kuin hyvintunnettujen brändivalmistajien tuotteet kun kyse oli ajokäyttäytymisestä märissä ympäristöissä!