Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Michelin Primacy 3

Vapauta kesäajosi Michelin Primacy 3 -renkailla!

Michelin Primacy 3 -renkaiden ansiosta sadepäivät eivät heikennä kesähenkeäsi. ADAC:n kaksinkertainen voittaja vuosina 2015 ja 2018 märkäteiden suorituskyvyssä, nämä renkaat takaavat turvallisen ja mukavan ajon kaikissa sääolosuhteissa.

michelin_primacy_3_

Valloita märät tiet varmuudella:

Koe huippuluokan suorituskyky märällä tiellä edistyksellisen automaattisesti estävän sipe-teknologian ja patentoidun kulutuspinnan kumiseoksen ansiosta. Päivittäisistä työmatkoista automatkoihin Primacy 3 -renkaat lupaavat ensiluokkaisen suorituskyvyn märällä ja vertaansa vailla olevan käsiteltävyyden.

Aja pidemmälle, aja pidempään:

Ota matka vastaan Michelin Primacy 3 -renkaiden poikkeuksellisen pitkäikäisyyden ansiosta. Kestävällä seoksella ja optimoidulla Contact Patchilla valmistetut renkaat jakavat paineen ja lämmön tasaisesti, mikä takaa sinulle enemmän kilometrejä tiellä.

primacy-3

Turvallisuus kohtaa käsiteltävyyden:

Navigoi kesäteillä itsestään varmalla hallinnalla itselukittuvien lamellien ja patentoidun kumiseoksen ansiosta. Turvallisuutesi on ensiarvoisen tärkeää, ja Primacy 3 -renkaat takaavat tinkimättömän käsiteltävyyden ja mielenrauhan.

Tee jokaisesta ajosta seikkailu:

Nauti loputtomista kesäajoista Michelin Primacy 3 -renkaiden vertaansa vailla olevan kestävyyden ja kilometrien kulutuksen ansiosta. Nämä renkaat on suunniteltu tasaista paineen ja lämmön jakautumista varten, ja ne ovat lippusi lukemattomiin ikimuistoisiin matkoihin.

Vaihda Michelin Primacy 3 -renkaisiin nyt ja nauti kesästä, joka on täynnä luottamusta, pitkäikäisyyttä ja unohtumattomia hetkiä tien päällä. Käy osoitteessa rengas-online.com ja valitse Michelinin renkaiden tarjouksesta.