Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Maxxis Renkaat

Maxxis

Maxxis renkaat

Maxxis renkaat tilaat kätevästi suoraan Rengas-Onlinen verkkokaupasta, mistä saat edullisten hintojen lisäksi 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden sekä ilmaisen kuljetuksen tuotteille. Maxxis on yksi maailman luotetuimmista rengasvalmistajista, joka myy renkaitaan 170 eri maassa ja työllistää yli 25000 tuhatta ihmistä. Maxxis renkaat ovat erityisen tunnettuja huippulaadusta sekä lähes lyömättömistä ajo-ominaisuuksistaan. Tämä on ollut mahdollista saavuttaa lähes 50 vuoden kokemuksen ja testaamisen ansiosta.

Maxxis on valintasi, kun haluat huippulaatua ja mukavia ajo-ominaisuuksia asfaltilla ja sen ulkopuolella. Taloudellisuutta ja turvallisuutta järkevään hintaan Maxxis valikoimasta löydät kesärenkaat, talvirenkaat ja ympärivuotiset renkaat jokaiselle sopivaan käyttötarkoitukseen ja lähes mihin tahansa ajoneuvoon. Renkaat pyritään aina suunnittelemaan ja valmistamaan silmällä pitäen paras ajomukavuus, turvallisuus ja taloudellisuus. Ajomukavuus renkaissa on saavutettu innovatiivisen pintakuvioinnin ja tarkasti optimoidun pinnan ansiosta, mikä tekee tiekosketuksesta pehmeän samalla vähentäen rengasmelua. Turvallisuuteen on Maxxis renkaissa panostettu kehittämällä hyvin vettä eristävä ja syvä pintakuviointi, mikä osaltaan vähentää samalla vesiliirron riskiä. Entistä parempi taloudellisuus puolestaan on mahdollista modernin rakenteen ja jämäkämmän kulutuspinnan kautta, mitkä yhdessä vähentävät sen vierintäkitkaa ja siten myös polttoaineenkulutusta.

Osta renkaat verkosta ja säästä Ostamalla kesärenkaat, talvirenkaat tai ympärivuotiset renkaat Rengas-Onlinen verkkokaupasta voit säästää merkittävästi rengaskuluissa. Lähetä tilaus siis heti ja nauti ajamisesta turvalisesti.