Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Moottoripyörän renkaat: Tourensport ristikudosrengas

Sport touring -ristikudosrenkaat moottoripyörään

Kilpa-ajajat tarvitsevat renkaan, joka tarjoaa korkeimman mahdollisen turvallisuuden – jopa kovilla nopeuksilla ajaessaan. Silloin sport touring ristikudosrakenteiset moottoripyörän renkaat tarjoavat parhaan mahdollisen pidon jopa märillä tieillä, sekä pitävät pyörän vakaana käännöksissä. Äärimmäisestä rasitukselle altistumisesta huolimatta moottoripyöräilijät edellyttävät renkailta pitkää käyttöikää. Tunnetut renkaanvalmistajat, kuten Michelin tai Pirelli tuntevat asiakkaidensa vaatimukset ja tarjoavat asiaankuuluvia sport touring -ristikudosrenkaita – ristikudosrenkaita on yhä saatavilla, vaikka vyörenkailla on paremmat nopeusominaisuudet, ja ne ovat suositumpia moottoripyöräilijöiden keskuudessa.

Mitä ovat ristikudosrenkaat?

Erityisesti vanhemmat moottoripyöräilijät käyttävät yhä tämän tyyppisiä renkaita, kun taas uudenaikaiset pyörät on yleensä varustettu vyörenkailla. Ristikudosrenkaan kuoren kerrosten teräsvaijerit risteävät viistosti – kilpamoottoripyörän renkaissa kulma on myös kapeampi. Sport touring -ristikudosrenkaiden mittasuhteet ovat myös erityisiä, esim 6.40-15. 6.40 on renkaan leveys tuumissa, 15 on renkaan läpimitta tuumissa. Osoitteessa rengas-online.com voit löytää eri mittasuhteilla varustettuja moottoripyörän ristikudosrenkaita 

Asennuspalvelu

AsennuspisteesiEi hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7522 Asiakkaiden arviot

Renkaiden esittely/tilaus toimii erittäin hyvin! E. Y., Helsinki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu