Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Moottoripyörän renkaiden haku
Leveys
Korkeus

Halkaisija
Reifen Finden

Valitse moottoripyörä
Valmistaja:
Kapasiteetti:
Malli:
Tyyppi:

Osta moottoripyörän renkaat – pidä enemmän hauskaa tien päällä nyt

Olitpa ajamassa maantiellä, kaupungissa tai vuoristosolassa, oikein valittu moottoripyörän rengas tarjoaa riittävän pidon. Tiestä johtuvan kulumisen vuoksi renkaat lukeutuvat niihin osiin, jotka joutuvat moottoripyörässäsi kaikista suurimmalle koetukselle. Heti kun kulutuspinta alkaa heikentyä, kannattaa tilata uudet moottoripyörän renkaat, jotta pyöräsi kulkee jälleen tasaisesti.mo-tyre

Milloin moottoripyörän rengas on kulunut loppuun?

Lain mukaan kulutuspinnan vähimmäissyvyys katumoottoripyörän renkaalla on 1,0 mm. Tämä on siis renkaan kulumisen ehdoton raja. Jos kulutuspinnan urasyvyys on alle tämän, on sillä vaikutus myös vakuutuksen antamaan suojaan. Renkaat pitäisi vaihtaa viimeistään silloin, kun urasyvyyttä on jäljellä 2 mm. Näin moottoripyörän pito ja ohjautuvuus säilyy. Tämä myös lisää turvallisuutta märillä pinnoilla.Urasyvyyden voi mitata kulutuspinnan keskialueelta leveistä urista. Helpoin tapa suorittaa mittaus on käyttää 2 euron kolikko. Jos ura on syvempi kuin kolikon ulompi rengas, kaikki on kunnossa. Kun ulompi rengas ei enää peity, on aika ostaa uudet renkaat moottoripyörään.
Vinkki:jos rakastat mutkaisia teitä, kiinnitä erityistä huomiota kulutuspinnan sivuttaiskuvioiden kuntoon.

Moottoripyörien renkaiden ikääntyminen

Urasyvyyden lisäksi myös moottoripyörän renkaiden yleiskunto on tärkeä tekijä. Asiantuntijoiden mukaan ongelmia voi esiintyä, jos käytät pyörääsi harvoin ja/tai jos pyörä on pysäköitynä ulos pitkiä aikoja. Vaihtelevat sääolosuhteet vahingoittavat materiaalia tai renkaisiin voi syntyä murtumia sekä selkeästi nähtävissä olevia värimuutoksia. Tällöin on aika tilata uudet moottoripyörän renkaat.Kun renkailla on ikää 5 vuotta, on viimeistään tällöin suositeltavaa tarkistaa renkaat säännöllisesti vaurioiden varalta, ja 6 vuoden jälkeen on syytä varautua ostamaan uudet renkaat moottoripyörään. Voit vahvistaa tarkan iän DOT-tunnuksen avulla. Se sijaitsee renkaan sivussa, ja viimeiset 4 lukua kertovat valmistuskuukauden ja -vuoden.

Oikeat renkaat erilaisille moottoripyörätyypeille

Moottoripyörien renkaiden on sovittava kunnolla, aivan kuten vaatetuksen – ajotakeista erilaisiin suojia sisältäviin yhdistelmiin ja saappaisiin. Tarjoamme erikoisrenkaita erilaisille moottoripyörille aina Motocross urheilu- ja Enduro-versioista Skoottereiden ja Mopojen renkaisiin.
Matka-ajoon tarkoitetut renkaat ovat erikoistapaus, joihin on syytä kiinnittää huomiota. Esimerkiksi tunnettu tuotemerkki Michelin suosittelee vyörenkaita, mikäli ajat paljon mutkaisilla teillä. Nämä renkaat suoriutuvat erityisen hyvin kallistuskulmissa. Toisaalta ristikudosrenkaita suositellaan silloin, jos matkassa mukana on runsaasti matkatavaroita, ja jos moottoripyörää ei ole suunniteltu suuriin nopeuksiin.Jos tarkoituksenasi on vierailla kisaradoilla useammin, tarvitset erityiset renkaat moottoripyörääsi, joita jotkut tunnetut valmistajat asennuttavat jo vakiona. Koska renkaiden pitää olla tieliikennekäyttöön hyväksyttyjä, jotta ensinnäkin pääset määränpäähäsi, pitää ainakin silloin tällöin tehdä kompromisseja. On kuitenkin tärkeää keskittyä aina laatuun, kun tavoitellaan huippunopeuksia kisaradalla. Tällaisia renkaita etsittäessä on syytä tarkastella erityisesti moottoripyörän renkaiden nopeusluokkaa.

Kannattaako halpoja moottoripyörien renkaita ostaa?

Vastaus tähän kysymykseen riippuu laajalti siitä, ovatko kyseessä olevat renkaat tunnettujen moottoripyörärenkaiden valmistajien, kuten Bridgestonen tai Pirellin, renkaita. Nimettömien renkaiden kohdalla on olemassa riski, että renkaat aiheuttavat vaaratilanteita ennakoimattomien ajo-ominaisuuksien vuoksi huonoissa sääolosuhteissa. Lisäksi ei-toivotun tärinän riksi on suurempi, jolloin ohjaustanko alkaa väristä tietyissä nopeuksissa.

Vinkki:säästääksesi rahaa uusista renkaista voit ostaa laadukkaita moottoripyörien renkaita meiltä pareittain. Tuotemerkistä ja tuotteesta riippuen annamme sinulle alennusta, joka suojelee lompakkoasi.

Mitkä moottoripyörien renkaat sopivat millekin vanteille?

Moottoripyörän renkaiden ja vanteiden välinen kanssakäyminen on merkittävässä roolissa ohjattavuuden ja ajodynamiikan suhteen. Kaikille sopivaa ratkaisua ei ole, sillä useilla tekijöillä on merkitystä. Rengaskoko ja mahdollisesti myös renkaan leveys määrittyvät olemassa olevan vanteen leveyden perusteella.Myös itse moottoripyörän tyypillä on oma osansa oikeiden renkaiden ostamisessa. Aiemmin valmistajien sopivuussertifikaatti oli luotettava kriteeri. Tällöin sinun pitää kuitenkin saada asiantuntijan mielipide renkaille, joiden parametrit eroavat alkuperäisistä rakenteen tai mittojen osalta, ja tämä maksaa. Uusia moottoripyörän renkaita ostaessa kannattaa myös kiinnittää huomiota EU-tyyppimerkintään ja renkaiden hyväksyntämerkintöihin.

Suositut sähkömoottoripyörät ja yhteensopivat renkaat

Tällä hetkellä sähkömoottoripyörät ovat tien päällä edelleen poikkeus. Yllättävää kyllä Harley Davidson on yksi alan edelläkävijöistä. Zero Motorbikes on toinen sähköpyörien valmistaja Yhdysvalloista. Freeride-mallin myötä KTM:n mallistossa on sähköinen enduropyörä. Odotettavissa on, että markkinoille saapuu tulevaisuudessa myös muita tunnettuja sekä tuntemattomia tekijöitä.
Uudenlaisen ajoelämyksen lisäksi moottoripyörän renkaat ovat alttiina samoille fyysisille ja mekaanisille olosuhteille kuin polttomoottoreilla varustetuissa pyörissä moottoripyörän tyypistä riippuen. Tämän vuoksi useimmat suosivat tunnettujen tuotemerkkien laatua vakiorenkaita ostaessaan.

Uusien moottoripyörän renkaiden sisäänajo

On tärkeää suorittaa uusille moottoripyörän renkaille huolellinen sisäänajo. Vasta-asennetuilla renkailla on edelleen sileä pinta, jonka pito on vähäinen. Tämän huomaa erityisesti kallistuneessa asennossa – mikäli ajat varomattomasti, on liukastumisen vaara olemassa.Kiinnitä huomiota valmistajan antamiin tietoihin kilometrimäärästä, joka aiempien kokemusten perusteella renkaiden sisäänajoon tarvitaan. Se, saavuttavatko uudet moottoripyörän renkaat täyden potentiaalinsa 50, 100 vai 200 km jälkeen riippuu ajotyylistäsi ja tämän vaiheen aikana valituista ajoreiteistä.Käytä sivustoamme tilataksesi uudet renkaat moottoripyörääsi. Rajaa hakuasi moottoripyörän tyypin, rengaskoon, nopeusluokan ja halutun valmistajan perusteella. Voit myös aloittaa haun moottoripyöräsi merkin avulla. Uusien renkaiden löytäminen moottoripyörääsi ei ole koskaan ollut helpompaa!
mo-tyre

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.