Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Suosituimmat profiilit - YleiskatsausSuosituimmat profiilit - Yleiskatsaus

Suosituimmat profiilit, kesärenkaat, talvirenkaat, ympärivuotiset renkaat, rengasmerkit, rengas-bestsellerit, rengas-arvostelut ja etsityimmät rengasprofiilit löydät tältä sivulta. Voit seurata, mitä muut asiakkaat ovat ostaneet ja kuinka he ovat arvostelleet ostamansa renkaat. Voit selata suosituimpia tuotteita kategorioittain ja löytää itsellesi täydellisen rengasmallin. Laadukkaiden renkaiden etsiminen ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista. Valitset vain, mitä olet etsimässä ja saat näkyviin listan suosituimmista tai myydyimmistä tuotteista.

Suosituimmat talvirenkaat ovat Nokian Hakkapeliitta 7 malli, mikä tarjoaa lyömätöntä suorituskyky Suomen hankaliin talviolosuhteisiin, siedettävään hintaan. Kesärenkaiden suosituin malli on Nankang NS-2, mikä tarjoaa erinomaiset ominaisuudet erittäin edulliseen hintaan ja ovat hinta-laatusuhteeltaan parhaat kesärenkaat. Ympärivuotiset renkaat on Suomessa hieman harvinaisempia, mutta jos sellaisille on kysyntää on listan kärjestä löytyvät Star Performe SPTS AS tai SPTV parhaimmat vaihtoehdot. Suosituimmat profiilit ja samalla etsityimmät rengasprofiilit löydät listattuna samalta sivulta.

Listalle kärjessä on muun muassa, Michelin Alpin A4, Semperit SPEED-GRIP 2, Goodyear ULTRA-GRIP 2, Michelin ENERGY SAVER sekä Nokian WR D3. Suosituimmat profiilit – Rengas-arvostelut Arvostelut on yksi luotettavimmista tavoista vertailla rengasmallien laatua. Puolueettomasti annetut asiakkaiden arvioinnit kertovat sinulle totuuden renkaiden laadusta. Tällä hetkellä listan kärkisijat ovat vallanneet Michelin Latitude Alpin, Continental WinterContact TS 850 ja Uniroyal MS PLUS 77 rengasmallit. Rengasmerkit, kuten Nokian, Bridgestone ja Pirelli ovat myös yltäneet useilla rengasmalleillaan top-50 listalle. Muistathan auttaa myös muita arvostelemalla omat renkaasi, niin saamme arvosteluista entistä paremman ja totuudenmukaisemman.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.