Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Kuorma-auton renkaat

Kuorma-auton renkaat

Sopivien renkaiden löytäminen kuorma-autoon on paljon vaikeampaa, kuin tavallisen ajoneuvojen renkaat ostamista. Paitsi oikean koon löytäminen, on tärkeää huomioida mihin akseliin ne kuuluvat: on olemassa ohjausakseliin, voima-akseliin ja nostoakseliin suunniteltuja renkaita. Rengas-online.com tarjoaa myös jokapaikan renkaita. Hyvät renkaat ovat ensiarvoisen tärkeitä raskaisiin ajoneuvoihin, erityisesti talvella.
Kuorma-auton renkailta vaaditaan jo todella paljon - niiden pitää kestää pitkiä matkoja erittäin raskailla kuormilla, joskus jopa tien sivussa! Kulutus, painon jakaantuminen japyörimisvastus ovat tärkeitä seikkoja renkaan laatua valitessa. Tästä johtuu, että rengasmerkkejä on paljon, mukaanlukien tunnettuja brändejä kuten on mailimäärä taloudellisuus, mikä saattaa olla tärkein tekijä turvallisuuden ohella.

Talvirenkaita kuorma-autoosi

Rengas-online.com valitse laaja valikoima kuorma-autojen renkaista, lukien kuuluisia tuotemerkeistä kuten Continental, Bridgestone ja Goodyear. Valitse koko, akseli ja vuodenaika jonka tarvitset nähdäksesi mitä kuorma-auton renkaita meillä on tarjolla. Lupaamme sinulle laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan nopealla toimituksella.

Asennuspalvelu

AsennuspisteesiEi hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7522 Asiakkaiden arviot

Renkaiden esittely/tilaus toimii erittäin hyvin! E. Y., Helsinki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu