Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603


Komplettratas: Renkaat ja vanteet täydellisessä yhteensopivuudessa

Kun renkaiden vaihto tai auton ulkonäön muokkaus on ajankohtaista, kysymys "Mikä rengas sopii mihin vanteeseen?" nousee esiin. Seuraavassa oppaassa saat tietoa siitä, millainen komplettratas sopii autoosi ja miten voit säästää rahaa ostoprosessissa.

Mitä komplettratas tarkoittaa?

Täydelliset pyörät

Copyright ©m.mphoto - stock.adobe.com

Komplettratas on paketti, joka sisältää sopivan vanteen ja renkaan ajoneuvollesi. Tällainen paketti on erityisen hyödyllinen, kun vaihdat renkaita kahdesti vuodessa talvirenkaisiin ja kesärenkaisiin (tai kun se tehdään korjaamolla).

Komplettratoja on saatavilla aina alumiinivanteilla tai teräsvanteilla. On suositeltavaa ostaa talvikomplettratat teräsvanteilla ja kesäkomplettratat alumiinivanteilla.

Mitä etuja komplettratas tarjoaa vanteen kanssa?

On tärkeää tietää, että renkaat ja vanteet saa erittäin edulliseen hintaan. Säästät sekä aikaa että rahaa verrattuna erillisiin ostoihin. Lisäksi on suositeltavaa olla vaihtamatta tiettyjä rengaskokoja jatkuvasti, koska se voi vahingoittaa renkaan sivuseinämää.

Paljonko komplettratat maksavat?

Olitpa sitten kiinnostunut alumiinikomplettradoista tai teräsvanteilla varustetuista ratasjärjestelmistä, ne tulevat yleensä halvemmaksi kuin yksittäisten osien ostaminen. Syötä vain autosi malli hakutoimintoomme, niin saat kaikki komplettratojen tarjoukset konkreteilla hinnoilla.

Minkälaiset komplettratat sopivat autooni?

On olemassa erilaisia tapoja selvittää, mitkä komplettratat sopivat ajoneuvoosi:

  1. Voit suunnitella ostosi perustuen alkuperäisiin renkaisiin ja vanteisiin. Tärkeät tiedot löytyvät renkaan kyljestä ja vanteesta.
  2. Voit tarkistaa rekisteröintitodistus osa 1 -asiakirjasta, mitkä yhdistelmät ovat sallittuja autollesi.
  3. Vaihtoehtoisesti voit käyttää ajoneuvon valintaa verkkokaupassamme tai syöttää valmistusnumeron (HSN) ja tyyppinumeron (TSN) hakukenttään. Kyseiset tiedot löytyvät rekisteröintitodistuksestasi kohdista 2.1. ja 2.2.

Voinko vaihtaa komplettratat itse?

Kyllä, se on aina mahdollista, kun sinulla on tarvittavat tiedot. Tässä suhteessa valmiiksi kokoonpantu ratajärjestelmä on erityisen kätevä, koska sen voi asentaa suoraan paikoilleen.

Kun säilytät komplettratoja autotallissa tai kellarihuoneessa, suosittelemme pinomaan ne hieman korotetulla ilmanpaineella päällekkäin. Yksittäiset renkaat tulisi sen sijaan säilyttää pystysuorassa asennossa sille sopivassa paikassa.

Mistä voi ostaa edullisia komplettratoja?

Olitpa sitten Mercedes-Benzin, Audin, Volkswagenin tai jonkin muun tunnetun automerkin omistaja, voit valita renkaat ja vanteet toivomallasi yhdistelmällä käyttäen käyttäjäystävällistä komplettratas-konfiguraattoria verkkokaupassamme. Valikoimissamme on kaikki tunnetut valmistajat.

Ensimmäisessä vaiheessa valitset, haluatko alumiinivanteet vai keskittyä teräsvanteisiin. Sen jälkeen voit hienosäätää hakua. Kun päätös on tehty tilata edulliset renkaat komplettratassysteeminä, voit säästää rahaa. Tilaa nyt!