Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Yleiset sopimusehdot

§ 1 Sopimuksen solmiminen/tilaaminen

Voit tilata kotisivuillamme tarjoamiamme tuotteita verkkojäsentimemme avulla lähettämällä  meille Internet-lomakkeen tai soittamalla meille. Mikäli annat tilauksessa pyydetyt tiedot ja lähetät tilauksen, olet ilmoittanut meille kirjallisesti hyväksyväsi sitovan tarjouksen. Tilaaminen puhelimitse kuten myöskin Internetissä on täten oikeudellisesti yhtä sitovaa. Tilaamalla sitoudut hyväksymään nämä yleiset sopimusehdot ja ostamaan tilaamasi tuotteet. Vahvistamme tilauksesi sen saatuamme siitä kertovalla ilmoituksella.Vahvistus tilauksen vastaanottamisesta ei merkitse tilauksen hyväksymistä. Sopimus astuu voimaan vastaanotettuasi tilaamasi tuotteet, viimeistään kuitenkin 14 päivän palautusoikeuden jälkeen.

§ 2 Yleiset toimitus- ja maksuehdot

Voit tutustua tietoihin pakkaus- ja toimituskuluista sekä maksuehdoista kyseisen Internet-sivun toimitus- ja maksuehtojen kohdassa. Toimituksissa ulkomaille pidätämme itsellemme oikeuden tarvittaessa rajoittaa maksutapoja.

§ 3 Peruutusoikeus

Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tilauksesi kirjallisesti (esim. sähköpostitse) kahden viikon kuluessa ilman erityistä syytä. Määräaika alkaa aikaisintaan tuotteen toimituksen tapahduttua. Peruutuksen oikeutukseen riittää peruutusilmoituksen lähetys ajoissa. Peruutus lähetetään:

  • sähköposti: rengas-online@delti.com
  • Puhelin: 0942598603
  • osoite: Delticom AG, Brühlstraße 11, 30169 Hannover, Germany

Peruutuksesi puitteissa pyydämme sinua vapaaehtoisesti ilmoittamaan meille peruutuksesi syyn. Lisäämme muita tietoja, jotka ovat tarpeellisia peruutuksesi nopeassa ja tehokkaassa käsittelyssä. Jotta sinulle ei aiheudu vaivaa tuotteen takaisinhausta, haemme tuotteen sinulta ja palautamme sinulle laskun summan (meillä tallennetuilla pankkitiedoillasi). Älä lähetä tuotetta Hannoverin osoitteeseemme (osoite on ilmoitettava laillisista syistä).

§ 4 Peruutuksesta aiheutuvia laillisia seurauksia

Peruutuksessa molemminpuoliset saadut suoritukset ja mahdolliset hyödyt (esim. korot) on palautettava. Jos et voi palauttaa meille tuotetta tai suoritusta kokonaan tai osittain tai vain huonommassa kunnossa, sinun on tarvittaessa korvattava tämä meille. Tämä ei koske tuotteita, joiden huonokuntoisuus johtuu yksinomaan sen kokeilemisesta, mikä olisi näin mahdollista tavallisessa liikkeessäkin. Voit yleisesti välttää velvollisuuden korvata tuotteen tai suorituksen arvon siten, ettet käytä tuotetta omistajan tavoin ja että vältät kaikkea, mikä vähentää sen arvoa. Paketoidut kuten myös paketoimattomat tuotteet noudetaan sinulta. Sinun on maksettava palautuskulut, jos toimitettu tavara vastaa tilattua tuotetta, ja jos palautuskustannukset eivät ylitä 40 euroa.

- Peruutusoikeuden tiedotuksen loppu-

§ 5 30 päivän palautustarjouksemme

Haluamme, että olet tyytyväinen toimituksiimme. Sen tähden tarjoamme kaikille meiltä ostetuille tuotteille 30 päivän palautusmahdollisuuden. Tämä ylittää lain takaaman 14 päivän palautusoikeuden. Tarjoamme ilmaisen palautuksen 14 päivän kuluessa. Päivien 15 ja 30 välisenä aikana palautuskulut ovat 5 euroa per rengas. Huomaa, että palautuskulut vähennetään palautuksen kokonaismäärästä.

Vapaaehtoinen 30 päivän palautustarjouksemme sekä lailliset peruutusmahdollisuudet Saksan siviililain pykälän § 312b mukaisesti eivät koske tuotteiden toimituksia, jotka valmistetaan asiakkaan toivomukset huomioon ottaen. Tämä koskee mm. kaikkia rengastoimituksia (rengas-vannepaketit), jotka valmistamme yksilöllisesti yksittäisille asiakkaille. Palautustarjouksemme ei kuitenkaan sisällä postituskuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että perimme lain takaaman peruutusoikeuden ylittävistä palautuksista (15: nnestä 30. päivään) lähetyskustannukset. Yritykset maksavat periaatteessa kuljetuskustannukset. Saat lisätietoja erityisesti lähetyskustannuksista ja 30 päivän palautustarjouksestamme kyseessä olevalta Internet-sivulta. "Rengas + vanne -pakettien palautukset voidaan ottaa vastaan vain, jos asiakas maksaa takaisin näissä yleisissä sompimusehdoissa sovitut käsittelykulut, joiden kiinteämääräinen summa on täten 120 euroa. Palautukset eivät myöskään sido Delticom AG:tä oikeudellisesti."

Käytä lähetyspakkauksiamme. Suojaa tuotteet vaurioilta. Renkaat on laitettava puhtaassa kunnossa lähetysvalmiiksi ja sidottava kahden renkaan nippuihin. Varmista erityisesti

rengas-vannepakettien etu- ja takasivu riittävästi pahvilla ja pakettinarulla. Jos palautat tuotteita, jotka vaurioituivat huolimattomassa käsittelyssä tai puutteellisen pakkauksen takia takaisinlähetyksessä, pidätämme itsellemme oikeuden kieltäytyä maksamasta korvausvaatimuksia.

Kuljetusyhtiöt ottavat vastaan vain riittävästi pakatut tuotteet.

§ 6 Omistuksenpidätys

Pidätämme itsellemme rajoittamattoman omistusoikeuden kaikkiin toimittamiimme tuotteisiin, kunnes kaikki sinulta tai toimitusta vastaanottaneelta henkilöltä vaatimamme ehdot on täytetty. Tämä koskee myös tulevia vaatimuksiamme.Toteuttaaksemme omistuksenpidätyksen olemme oikeutettuja vaatimaan välitöntä tuotteiden palautusta pidätysoikeuden ollessa poissuljettu, paitsi jos kyseessä on lainvoimaisesti todetut tai kiistämättömät vastalauseet.

§ 7 Verkkojäsentimemme puutteellisuus

Tarjoamme nettisivumme hyväksi kokemallamme tavalla. Emme takaa, että ne vastaavat vaatimuksiasi ja että ne ovat aina keskeytyksettä päivitetyt, turvallisesti ja virheettömästi käytettävissä. Internet-sivujemme käyttö tapahtuu omalla vastuullasi; emme erityisesti ole vastuussa mahdollisista tuloksista, jotka saavutetaan nettisivujen käytön avulla, ja nettisivujen kautta saatujen tietojen paikkansapitävyydestä.

§ 8 Tekijänoikeuslain suoja

Tekijänoikeuslaki ja muut suojaavat lait suojaavat nettisivujemme tekstejä, kuvia, äänitehosteita, graafiikkoja, animaatioita ja videoita, kuten myös niiden järjestystä. Nettisivujen sisällön kopiointi, levitys, muuttaminen tai käytön mahdollistaminen kolmannelle osapuolelle ei ole sallittua. Lisäksi muutamat nettisivuillamme esiintyvät kuvat ovat kolmannen osapuolen kautta tekijänoikeuslain suojaamia. Sikäli kuin muutoin ei ole ilmoitettu, kaikki nettisivuillamme esiintyvät merkit ovat suojattuja. Nettisivujemme kautta ei ole mahdollista saada tekijänoikeuden käyttöä meiltä eikä kolmannelta osapuolelta.

§ 9 Tiedotusvelvollisuudet

Rekisteröityessäsi sinun on annettava meille osoite- ja henkilötietojasi; tallennamme nämä tilauksen käsittelyssä vaadittavat tiedot. Tietenkin voit muuttaa näitä tietoja tilauksessasi tai myöhemmin nettisivujen kohdissa „Tilaukseni“ tai „Yhteydenotto“ (riippuen kyseisestä nettisivusta). Rekisteröidyttyäsi saat meiltä salasanan ja tiedot tilistäsi. Sinun on varmistettava, etteivät salasana ja tili ole kolmannen osapuolen käytettävissä. Olet velvollinen ilmoittamaan meille välittömästi, mikäli salasanaasi tai tiliäsi on käytetty väärin. Molemmat sopimuksen osapuolet voivat irtisanoa tilin milloin tahansa ilman perusteluja. Tällöin Delticom sulkee tai poistaa tilisi ja kaikki tallennetut tiedot.

§ 10 Sovellettava laki

Voimassa on yksinomaan Saksan liittotasavallan laki. YK:n yhtenäisen kauppalain (Yleissopimus kansainvälistä tavaran kauppaa koskevista sopimuksista 11.04.1980) soveltaminen ei ole mahdollista.