Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Panostuksemme kestävyyteen

Kestävä tuotevalikoima

Tuotevalikoimastamme löytyy jo nyt kestäviä ja luonnonvaroja säästäviä renkaita.

Kestävän kehityksen merkki

Kestävät tuotteet saavat meiltä ansiomerkin.

Osaamisemme auttaa sinua

Annamme arvokkaita vinkkejä: mitä sinä motoristina voit yksinkertaisesti tehdä?

Kestävyys alkaa renkaiden ostamisesta, jatkuu päivittäisessä ajokäyttäytymisessä ja päättyy käytettyjen renkaiden ammattimaiseen hävitykseen. Rengas-online.fi – Euroopan suurin renkaiden jälleenmyyjä verkossa – tarjoaa ehdotuksia tämän äärimmäisen tärkeän asian suhteen, tarjoaa vinkkejä renkaiden löytämiseen sekä raportoi siitä, mitä innovatiivisia tuotteita ja ideoita rengasvalmistajilla on suunnitteilla. Tavoite voidaan saavuttaa vain yhdessä – parempaa kestävyyttä.

Kestävyys vaikuttaa niin kuluttajien valintoihin kuin viranomaisten käytäntöihin, mikä näkyy myös ns. vihreiden renkaiden markkinoiden vaikuttavana kasvuna. Nämä renkaat, joissa käytetään ympäristöystävällisiä materiaaleja ja uusinta uutta olevaa teknologiaa, lupaavat merkittäviä parannuksia energiatehokkuuteen ja suorituskykyyn ympäristön kannalta.

Toinen vakuuttava syy sijoittaa autojen ympäristöystävällisiin renkaisiin on sähköajoneuvojen kasvava suosio. Nämä renkaat auttavat parantamaan ajoneuvon suorituskykyä ja ovat elintärkeässä roolissa, kun puhutaan sähköajoneuvojen rajallisesta kantamasta. Ympäristöystävällisten renkaiden jatkuva kysyntä OEM-sektorilla korostaa sitä tärkeää roolia, joka näillä tuotteilla on autoalan tulevaisuuden muovaamisessa.

Ennustejaksolla vuodesta 2021 vuoteen 2027 vihreiden renkaiden markkinoiden CAGR-kasvun odotetaan olevan 11,02 %.

Kuluttajien halu ympäristöystävällisiä liikkumisratkaisuja kohtaan kasvattaa ”vihreiden” renkaiden kysyntää, jotka ovat sekä energiatehokkaita, että ympäristöystävällisiä. Oleellinen tekijä näillä renkailla on niissä käytetyt materiaalit. Rengasvalmistajat pyrkivät korvaamaan kumin synteettisillä komposiittimateriaaleilla, jotka usein sisältävät piidioksidia. Piidioksidi korvaa kulutuspinnan kumin ja minimoi tiehen kohdistuvan kitkan pienentäen vierintävastusta. Tuloksena energiatehokkuus lisääntyy, sillä vierintävastus vastaa noin 10-15 % autojen polttoaineenkulutuksesta. Kuorma-autoilla tämä luku on jopa 30 %. Vaikka matalan vierintävastuksen renkaat pienentävät tätä vain 2-3 %, syntyvät polttoainesäästöt ovat silti ympäristöystävällisiä.

Ympäristöystävällisten renkaiden markkinajohtajiin lukeutuu sellaisia yrityksiä kuten Michelin, Bridgestone, Continental, Goodyear Tire & Rubber Company, Pirelli & C. SpA sekä monia muita. Nämä valmistajat sijoittavat tuoteinnovaatioihin, tutkimukseen ja kehitykseen, fuusioihin ja hankintoihin sekä maantieteelliseen laajentumiseen jatkuvasti.

Lähde: Raportti: Automotive Green Tires Market - Growth, Trends, COVID-19 Impact, and Forecasts (2022 - 2027) (09.2022) (Päiväys: 26.10.2023)

Pikahaun avulla löydät ympäristöä säästävät renkaat

Hakusuodattimiemme avulla voit nopeasti ja helposti etsiä renkaita, jotka ovat esimerkiksi polttoainetaloudellisia tai luontoa säästäviä.

EU-merkintä – olennainen osa rengasvalintaa

Kun valitset rengasta, kiinnitä huomiota EU-rengasmerkintöjen arvoihin. Näistä saat hyvän yleiskuvan siitä, onko rengas polttoainetaloudellinen.

Asennuskumppanimme – tehokas toimitus ja jäterenkaiden hävitys

Ostoksen yhteydessä voit valita renkaiden asennuksen palvelukumppanimme luona. Näin käytetyt renkaat myös hävitetään asianmukaisesti.

Uudelleenpinnoitetut renkaat – kestäviä ja luonnonvaroja säästäviä

Mitä tulee laatuun ja turvallisuuteen, uudelleenpinnoitetut renkaat kilpailevat ehdottomasti upouusien renkaiden kanssa. Tästä kertoo myös se, että saat uudelleenpinnoitetuille renkaille kahden vuoden valmistajan takuun – aivan kuten uusille renkaille.

Lisätietoja >

Renkaat sähköautoihin – renkaiden on sovittava autoon!

Sähköautojen suosio kasvaa koko ajan. Sekä sähkö- että hybridiautot vaativat kuitenkin erityisrenkaat.

Lisätietoja >