Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Moottoripyörän renkaat: Kilpaurheilu

Kilpapyörän renkaat

Kun useimmat moottoripyöräilijät haluavat ainoastaan päästä paikasta A paikkaan B, tuntevat jotkut motoristit vetoa kilparadalle. Siellä he haluavat kilpailla toisten kanssa ja tuntea adrenaliinin, josta he eivät saa nauttia päivittäisessä oravanpyörässä. Kyse ei ole vain moottoripyörän hallinnasta, vaan myös turvallisuudesta. Siksi tavallisilla renkailla ei ole arvoa näissä kamppailuissa. Radalla vaaditaan erityisiä moottoripyörän kilparenkaita. Kuka haluaa nauttia, kilparadalla vietetyn, menestyksen ja adrenaliinin täytteisen päivän jälkeen, että ei ole syytä turvautua tiettyyn halpaan renkaaseen. Juuri tällä raja-alueella moottoripyörän renkaalla voi olla ratkaiseva merkitys ajokäyttäytymiseen. Parhaat moottoripyörän renkaat kilpa-ajoon löytyvät osoitteesta rengas-online.com.

Moottoriteillä rullaavat luvattomat kilparenkaat

Kiinnitä tällaisia pyöriä ostaessasi huomiota lyhenteeseen "NHS". Se tarkoittaa "not for highway service", ja tarkoittaa sitä, että kyseisillä renkailla ei saa ajaa julkisilla teillä. Hyvä moottoripyörän kilparengas loistaa korkean tason pidon määrässä, mutta samalla se ei saisi olla kulunut vain yhden kierroksen jälkeen. Saavuttaakseen tietyn kilometrilukeman, maksimaalisen otteen säilyttäen – on kriteeri, jonka mukaan renkaiden valmistajat kilpailevat. Moottoripyörän kilparenkaat voi valita laatumerkeistä, kuten Continental ja Metzeler ja niitä on tarjolla osoitteessa rengas-online.com edulliseen hintaan.

Asennuspalvelu

AsennuspisteesiEi hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7522 Asiakkaiden arviot

Renkaiden esittely/tilaus toimii erittäin hyvin! E. Y., Helsinki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu