Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Tarkistathan tiedot ajoneuvon rekisteriotteesta. Jotta voimme tarjota ajoneuvoosi oikeita vanteita, tarvitsemme ajoneuvosi tiedot. Löydät merkin ajoneuvosi rekisteriotteen kentästä D.1 ja lisätiedot kentästä D.2 (tyyppi/variantti).
1.
Valitse ajoneuvo
Valitse ajoneuvo
2.
Valitse vanne
Valitse vanne
3.
Valitse rengas
Valitse rengas
4.
tilaa
tilaa

Suosituimmat vanteemme

Sopii: VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD


Alumiinivanteet kesärenkailla

Valikoidut alumiinivanteet sopivat ajoneuvoosi ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden parantaa autosi ulkonäköä vaivattomasti. Tutustu seuraaviin vinkkeihin saadaksesi selville, mitkä ovat alumiinivanteiden ja kesärenkaiden kokonaispyörien edut ja mitä sinun tulee huomioida, jotta yleinen hyväksyntä säilyy.

Mikä on tarkalleen ottaen alumiinivanteilla ja kesärenkailla varustettu kokonaispyörä?

Tässä autosi renkaissa käytettävässä ratkaisussa kyse on täydellisesti yhteensopivasta yhdistelmästä alumiinivanteita ja kesärenkaita. Tarjoamme sinulle siis kesäkokonaispyörän, jonka osat on optimaalisesti sovitettu yhteen ja jotka voidaan asentaa suoraan autollesi juuri sellaisenaan kuin ne saapuvat sinulle.

Mitä etuja kesäkokonaispyörällä, jossa on alumiinivanteet, on?

Alumiinivanteet kesärenkailla

Ostotilanteessa ulkonäkö on yleensä ensisijainen tekijä. Alumiinivanteita on saatavilla hienoissa muotoiluissa, ja tarvittaessa on mahdollista tilata yksilöllisesti valmistettuja vanteita. Tunnetut valmistajat tarjoavat laajan valikoiman klassisia tyylejä, kuten:

  • Risteävillä puolilla varustetut vanteet
  • Kaksipuolaisilla puolilla varustetut vanteet
  • Y-puolilla varustetut vanteet

Vanteita voidaan myös jakaa sen mukaan, kuinka monta puolaa niissä on. Lisäksi on erilaisia perusvärisävyjä ja värillisiä sovelluksia, jotka antavat vanteelle ja siten autollesi tunnistettavan ilmeen.

Kuten huomaat, sinulla on lukuisia vaihtoehtoja löytääksesi parhaat vanteet autoosi. Kesäkokonaispyörillä on kuitenkin myös toinen etu: ne on suunniteltu erityisesti kesäolosuhteisiin, mikä näkyy niiden kuvioiden ja kumiseosten valinnassa. Tyypillisiä esimerkkejä ovat Michelin Primacy -kesärenkaat sekä muut Continentalin ja vastaavien tunnettujen rengasvalmistajien mallit.

Copyright: psdesign1 - Fotolia

Kesäkokonaispyörä on nopea asentaa

Usein kysytään, ovatko valitut alumiinivanteet tasapainotettuja. Vastaus on kyllä. Kun olet valinnut tietyn yhdistelmän, renkaat asennetaan ja tasapainotetaan vanteille. Tämä palvelu sisältyy kokonaishintaan.

Voit valita, haluatko asentaa valmiit renkaat itse vai käyttääkö autokorjaamo palvelua. Tarjoamme asiantuntevan yhteistyökorjaamon lähelläsi ostoprosessin yhteydessä.

Kuinka löydän ja tilaan oikeanlaisen alumiinivanteilla ja kesärenkailla varustetun kokonaispyörän autolleni?

Käytä yläpuolella olevaa konfiguraattoria löytääksesi sopivat alumiinivanteet meiltä. Sinulla on kaksi helppoa vaihtoehtoa:

  • Vaihtoehto 1: Syötä ajoneuvon valmistaja
  • Vaihtoehto 2: Syötä valmistusnumerokoodi (HSN) ja tyyppinumerokoodi (TSN). Löydät nämä ajoneuvon rekisteröintitodistuksen osasta 1 kohdista 2.1. ja 2.2.

Helpotamme sinulle sopivien vanteiden löytämistä autosi tyyppiä varten. Valitse nyt alumiinivanteilla ja kesärenkailla varustetut kokonaispyörät ja osta edullisesti meiltä!