Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Autovinkkejä

Auton omistaminen tuo mukanaan vapautta ja mukavuutta, mutta aina silloin tällöin myös töitä. Sitä on huollettava ja vaikkapa rikkoutuneet valot on vaihdettava. Olemme keränneet tärkeimmät vinkit autoja koskien. Tarjoamme tietoa koskien vikatilapalveluja, lastenistuinten valintaa, uusien varusteiden ostoa ja tuhoeläinten aiheuttamien vahinkojen estoa. Tarvitsetko lisää kuljetusmahdollisuuksia, mutta et tiedä millainen järjestelmä sinun tulisi valita? Voimme auttaa sinua kertomalla kattobokseista ja -telineistä.

Jos auton akku tai lamput sammuvat, hyvät neuvot ovat tarpeen. Kerromme sinulle mitä erilaisia tyyppejä on saatavilla ja mitä korjatessa vikaa ottaa huomioon. Mutta vaikka autossa ei ole suoranaista vikaa, saattaa auton omistajaa silti huolettaa moni asia, kuten auton huolto. Pestäkö auto käsin, autopesulassa vai nanoaineilla - mikä on oikeasti tehokas tapa ja mikä ei anna vastinetta rahoillesi? Lue kaikesta tästä Vinkkejä autollesi -ohjekirjastamme.

Täältä löydät kaikenlaisia vinkkejä autosi huoltamista varten, jotta voit nauttia ajamisesta tulevaisuudessakin:

Autobatterie

Ensimmäinen auto – auton historia

Auto – nykymuodossaan – on kulkenut pitkän tien. Monia yksittäisiä osia on keksitty sen historian aikana, ja yhdessä kaikki ne varmistavat, että pääsemme turvallisesti lähtöpaikasta määränpäähämme. Lue lisää auton kehityksen virstanpylväistä täältä:

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.