Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Toimitus- ja maksutavat

www.rengas-online.com on Delticom AG:n (Hannover, Saksa) omistama Internet-palvelu.

Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät ALV:n (24 %).

Toimitus

Me helpotamme elämääsi ja toimitamme tilauksesi minne ikinä haluatkin. Toimitusaikamme on keskimäärin 4 työpäivää. Täydellisten pyörien toimitusaika on noin 5-7 työpäivää.

Voit valita kolmen eri toimitustavan välillä.
  • Tilauksen toimitus kotiovelle. Tässä tapauksessa toimitus- ja laskutusosoitteet ovat sama.
  • Tilauksen toimitus sinua lähellä olevalle asennuskumppanille. Ole hyvä ja merkitse tässä tapauksessa tilauksen 2-vaiheessa vaihtoehto: ”Tilauksen toimitus asennuskumppanille” ja valitse 3-vaiheessa sinua lähellä olevan asennuskumppanin osoite. Ilmoitamme asennuskumppanillesi tilauksestasi ja toimitamme sen paikanpäälle.
  • Tilauksen toimitus toiseen osoitteeseen. Ole hyvä ja anna tässä tapauksessa toimitusosoite erikseen ja jos et itse henkilökohtaisesti pysty vastaanottamaan tilausta, myös sen henkilön nimi, jolle voimme luovuttaa tilauksesi.
Lisäkysymykset koskien toimituspalvelujamme voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen: rengas@delti.com

Jos haluat tilata vain yhden renkaan, lisätään loppulaskuun 10 Euron suuruinen lisämaksu. Moottoripyörän renkaiden toimitus on ilmainen, vaikka tilaisitkin vain yhden renkaan.

Otathan huomioon, että jos tilaus toimitetaan saarelle, lisätään loppulaskuun 32,99 euron suuruinen lisämaksu toimitettua rengasta kohden.

Hinnat sisältävät ALV:n ja rahdin Suomeen.

Yleensä toimitamme renkaat ovellesi viikon aikana.

Maksuehdot

Teemme kaikkemme, jotta meillä on Suomen halvimmat hinnat. Saavuttaaksemme tämän tavoitteen, meidän on saatava maksu jokaisesta toimituksesta.

Valitse haluamasi maksutapa:

  • Luottokortti. Hyväksymme seuraavat luottokortit: Visa, Visa Electron (muista aktivoida verkkomaksun), Eurocard/Mastercard, American Express ja Diners Club. Syötä korttisi numero. Veloitamme laskun tililtäsi. Mikäli turvallisuussyistä et halua antaa luottokorttisi numeroa Internetin kautta, voit soittaa.
  • Pankkisiirto. Siirrä summa laskussa näkyvälle tilille. Saatuamme maksun lähetämme renkaat. Ole hyvä ja siirrä tilauksesi loppusumma meille vasta tilauksen tehtyäsi. Jätä kohta viitenumero tyhjäksi ja merkitse tilausnumerosi (RD+numero) ilmoitustekstikohtaan. Emme valitettavasti voi käsitellä maksua ilman tilausta ja siihen liittyvää tilausnumeroa. Saat kaikki maksuun tarvittavat tiedot meiltä sähköpostitse heti tilauksen lähetettyäsi. Kiitos paljon.
  • Verkkopankkimaksu Trustlyn kautta. Kun olet tehnyt tilauksesi, sinut ohjataan Trustly Group AB:n sivustolle. Ole hyvä ja ota huomioon, että ponnahdusikkunoita estävät ohjelmat voivat estää uudelleenohjauksen. Jos näin käy, voit suorittaa maksun käyttämällä linkkiä, jonka löydät lähettämästämme tilausvahvistuksesta sähköpostistasi.
  • Maksa helposti ja turvallisesti PayPal-tilille paypal_eur@delti.com.
  • Amazon.Tilausprosessissa sinut ohjataan verkkopalveluntarjoajan Amazonin verkkosivuille ennen tilausprosessin loppuunsaattamista verkkokaupassamme. Jotta voit suorittaa tilausprosessin loppuun ja maksaa laskun summan Amazonin kautta, sinun on rekisteröidyttävä sinne tai rekisteröidyttävä ensin ja laillistettava itsesi käyttöoikeustiedoillasi. Siellä voit valita Amazonin tallentaman toimitusosoitteen ja maksutavan, vahvistaa tietojesi käytön Amazonissa ja maksutoimeksiannon meille. Heti tilauksen jälkeen pyydämme Amazonia käynnistämään maksutapahtuman. Amazon suorittaa maksutapahtuman automaattisesti. Saat lisäohjeita tilausprosessin aikana.
Mikäli et kuitenkaan halua jo tilaamiasi renkaita ja meidän on haettava ne sinulta, yleiset sopimusehtomme astuvat voimaan:

Renkaat eivät saa olla asennettuja, eikä renkaita ole myöskään saanut yrittää asentaa. Renkaat on laitettava puhtaassa kunnossa lähetysvalmiiksi ja sidottava kahden renkaan nippuihin. Jos olet tehnyt oikeutetun valituksen meiltä hankkimastasi renkaasta, haemme tietenkin renkaan takaisin sinulta ilman lisäkuluja.

Jos sinulla on kysymyksiä maksutavoista, ota yhteyttä osoitteeseen rengas@delti.com.

Osoitteemme:
Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover
Germany


Puhelin: 0942598603
Älä palauta renkaita yllä olevaan osoitteeseen. Emme hyväksy rengastoimituksia tähän osoitteeseen. Soita tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rengas@delti.com. Tulemme ja noudamme renkaat.