Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

X
Tarvitsetko apua?
Rengasneuvontamme
vie sinut vaihe
vaiheelta
oikeiden
renkaiden lu.
Rengashaku
Leveys
Korkeus
Halkaisija
Reifen Finden
Lue nykyisen renkaan arvot 

Tietoja autovalikoimasta
Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

tai
VIRHE: Emme löydä ajoneuvosi tietoja.
Ole hyvä ja käytä rengaskoon mukaista hakua, jotta löydät sopivat renkaat ajoneuvoosi. Kiitos!
Ajoneuvon rekisterinumero:


Zip Code

or

City

Edut

Pikatoimitus
+ 520 palvelukumppanit
30 päivän palautusoikeus


Henkilöauton ympärivuotiset renkaat
Kitkarenkaat ovat talvirenkaat ilman teitä kuluttavia nastoja. Rengasalan kehittyessä ovat myös kitkarenkaiden ominaisuudet kehittyneet niin laadukkaiksi,että ne tarjoavat jo kovan vastuksen nastallisille renkaille. Kitkarenkaiden ominaisuudet ovat olleet näin korkealla tasolla vasta muutaman viime vuoden ajan ja tämä saattaa olla osasyy sille,miksi kaikki eivät vieläkään luota kitkarenkaisiin samoin kuin nastarenkaisiin. Kumiseos,renkaanrakenne ja kulutuspinnan muotoilu ovat tärkeimmät asiat, mitkä vaikuttavat renkaiden tarjoamaan suorituskykyyn.

Jarrutusmatkan ollessa lyhyt niin jäisellä, lumisella kuin kuivallakin tienpinnalla ajettaessa voidaan kitkarenkaiden todeta olevan erittäin turvallinen vaihtoehto myös Suomen talven hankaliin olosuhteisiin. Laadukkaimmat kitkarenkaat Rengas-Online verkkokauppa tarjoaa sinulle Suomen laajimman kitkarengasvalikoiman, jonka seasta löydät niin edullisia kuin arvokkaampiakin rengasmalleja. Hinta ei aina kerro kaikkea renkaiden ominaisuuksista tai laadusta, mutta esimerkiksi tunnettujen valmistajien,kuten Nokian, Michelin, Bridgestone, Goodyear ja Dunlop kitkarenkaat ovat testatusti korkealaatuisia.

Suorituskyvyltään erinomaiset talvirenkaat antavat autollesi tarkemman ohjattavuuden sekä lyhentävät jarrutusmatkaa kaikissa talven olosuhteissa. Kitkarenkaat halvalla netistä Tosiasia on,että talvirenkaat saat edullisimmin verkkokaupasta. Rengas-Online on kerännyt kasaan Suomen suurimman kitkarenkaiden valikoiman, mistä sinun on helppo löytää sopivat kitkarenkaat kaiken kokoisille henkilö-,paketti-,maasto-ja urheiluautoille.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.