Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

C-Renkaat (Pakettiauto)

C-tyypin renkaat: ihanteelliset pakettiautoon

Pneus transportador

Tarvitset kuljetusautoosi erityiset C-renkaat. Niissä on vahvistettu kotelo, joten ne soveltuvat suurille kuormille. C-kirjain tulee sanoista Cargo tai Commercial ja osoittaa, että ne soveltuvat raskaammille kuormille. Tutustu alla olevan oppaan avulla C-renkaiden ominaisuuksiin ja löydä oikeat kuljetusrenkaat meiltä verkossa.

Miten C-renkaat eroavat tavallisista renkaista?

Erikoismerkityt kuljetusrenkaat, jotka tunnetaan myös nimellä C-renkaat, eroavat toisistaan useimmiten seuraavien ominaisuuksien perusteella:

  • niiden kumiseos
  • niiden rakenne. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat esimerkiksi vahvistetut renkaan sivuseinät ja monikerroksinen alusrakenne (runko).

Nämä muutetut parametrit lisäävät kantavuutta. Lisäksi kuljetusrenkaista on tulossa entistä kestävämpiä. Tyypillinen esimerkki ovat pakettipalveluissa käytettävät pakettiautot, jotka joutuvat usein ajamaan reunakivien päällä. Vahvistetut renkaat ovat periaatteessa samanlaisia kuin kevyiden kuorma-autojen renkaat, minkä vuoksi niistä käytetään usein termiä LLKW-renkaat. Lyhenne LLKW tarkoittaa kevytkuorma-autoa, joka sisältää myös kuljetusauton.

Jos kuljetusajoneuvossasi on vielä alkuperäiset renkaat, saat hyvän viitteen. Sen voi todeta renkaan sivuseinässä olevasta merkinnästä. C-renkaiden kohdalla rengastyypin tiedot näyttävät tältä:

  • R (radiaalirengas)
  • Vanteen koko tuumina
  • 16:n jälkeen C (esimerkki: R16 C).

Kiinnitä huomiota myös siihen, mitä ajoneuvon rekisteröintiasiakirjan osassa I on ilmoitettu.

Millainen kuormitusindeksi C-renkailla on?

Tieto LI = kuormitusindeksi löytyy myös renkaan sivuseinästä ja ajoneuvon rekisteriotteesta. Se on numeroyhdistelmä, joka määrittää suurimman sallitun kuorman rengaskantoa kohti. Se sijaitsee suoraan nopeusindeksin edessä ja edellyttää 2,5 baarin rengaspaineita. Tärkeä yksityiskohta: Riippumatta siitä, valitsetko LT-renkaat (kevytkuorma-auton renkaat), kevytkuorma-auton renkaat tai pakettiauton renkaat, joissa on C-merkintä: LI-arvoa ei saa alittaa. (Jos se on korkeampi valitsemissasi renkaissa, se ei ole ongelma).

C-renkaat: Mitä kaksoismerkintä tarkoittaa?

Erikoistapaus: On olemassa C-renkaita, joissa renkaan sivuseinässä on kaksi kuormitusindeksimerkintää - nimittäin silloin, kun tarvitaan kaksoisrenkaita. Yleinen esimerkki on 195/65 R16 C 104/102T - Ensimmäinen numero ilmoittaa yksittäisen renkaan maksimilukeman LI. - Toinen numero osoittaa kaksoiskumirenkaan LI-arvon. Kahden renkaan renkaita käytetään pääasiassa hyötyajoneuvoissa, jotta kuorma jakautuisi paremmin maahan, erityisesti taka-akselille.

Etsitpä sitten Transporterin kesärenkaita, ympärivuotisia renkaita tai talviversiota: rengas-online.com pitää varastossa lukuisia C-renkaita laajassa valikoimassa useisiin eri ajoneuvotyyppeihin pakettiautoista kuorma-autoihin ja kevyisiin kuorma-autoihin. Tämän sivun yläreunasta löydät renkaiden hakutoiminnon, jossa on helppotajuisia valikkokohtia, joiden avulla voit ohjata hakuasi.

Asennuspalvelu

AsennuspisteesiEi hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7522 Asiakkaiden arviot

Renkaiden esittely/tilaus toimii erittäin hyvin! E. Y., Helsinki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu