Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Moottoripyörän renkaat: Enduro

Enduropyörän renkaat

Avoimen maaston yli kiitäminen Enduropyörällä – seikkailu, jonka yhä useammat moottoripyöräilijät kokevat. Monissa näistä moottoripyöristä on myös rekisteröityyn katuajoon sopivia ominaisuuksia, mutta ne tarvitsevat erityiset endurorenkaat. Niiden ei tarvitse olla nopeimmat, mutta niillä voi valloittaa turvallisesti kaiken tyyppiset maastot. Olitpa asfaltilla, soralla tai hiekalla – renkaan pito on endurolle kaikkein tärkein asia. Enduropyöriä ei useinkaan näe ankarassa maastossa, mutta ne tarvitsevat kestävämmät moottoripyörän renkaat – vierintävastus on hyvin tärkeä tekijä ostoprosessissa. Myös ajajan mukavuudella on paljon merkitystä.

Nappulamaiset renkaat ja kova profiili

Endrorenkaissa on karkeampi kulutuspinta kuin tavallisen moottoripyörän renkaissa. Niitä voi käyttää mudalla ajettaessa jopa kylmällä säällä. Monet endurorenkaat mukautuvat hyvin märälle tielle, ja nopeuden kasvaessa ne tarjoavat kaivatun turvallisuuden – eli riittävän otteen tiestä. Osoitteessa rengas-online.com löydät suuren valikoiman renkaita enduroon, jotka me toimitamme sinulle maksutta. Voit valita toimitusosoitteeksi huoltamon, jossa renkaat asennetaan.

Asennuspalvelu

AsennuspisteesiEi hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7522 Asiakkaiden arviot

Renkaiden esittely/tilaus toimii erittäin hyvin! E. Y., Helsinki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu