Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Renkaan mitat - Valitse rengaslevyeys

 1. 155
 2. 165
 3. 175
 4. 185
 5. 195
 6. 205
 7. 215
 8. 225
 9. 235
 10. 245
 11. 255
 12. 265

Rengaskoko

Kaikki suosituimmat kesärenkaat ja talvirenkaat tilaat Rengas-Onlinen verkkokaupasta, mistä löydät satojen rengasvalmistajien ja jopa yli tuhansien mallien joukosta myös suuret rengasvalmistajat, kuten Bridgestone, Michelin, Nokian, Continental ja Goodyear. Isompien valmistajien lisäksi valikoimamme kattaa pienempiä ja edullisempia valmistajia, kuten Nankang, Vredestein ja Goodride.

Oikea rengaskoko ja sen valitseminen Oikean rengaskoon selvittäminen ei tarvitse olla niin hankalaa, kuin moni luulee. Rengaskoko ilmoitetaan lähes poikkeuksetta muodossa 175/60 R14. Ja tästä ensimmäisellä numerolla ilmoitetaan renkaan leveys millimetreinä, eli tässä tapauksessa 17,5cm. Toisella numerolla puolestaan ilmoitetaan sen profiilinkorkeus, mikä tarkoittaa maata ja vannetta koskettavan alueen korkeutta. Profiilinkorkeus ilmoitetaan usein prosentteina sen leveydestä, mikä tässä tapauksessa on 175*0,60. Viimeinen numero osaltaan kertoo renkaan tuumakoon, minkä täytyy olla myös sama mitä vanteissasi.

Vanteet ja renkaat netistä edullisemmin Rengas-Onlinen verkkokaupasta tilaat itsellesi suosituimmat kesärenkaat ja talvirenkaat sekä alumiinivanteet kilpailukykyiseen hintaan. Ostamalla renkaat netistä voit säästää huomattavia summia rengaskuluissa verrattuna perinteisiin rengasliikkeisiin, mikä on mahdollista huomattavasti alhaisemman hinnoittelun takia. Asioimalla verkkokaupassamme saat hyvien hintojen lisäksi ystävällisen asiakaspalvelumme käyttöösi, joka auttaa sinua mieluusti puhelimitse kaikissa renkaisiin liittyvissä ongelmissa tai kysymyksissä. Uusimalla renkaasi hyvissä ajoin ennen vanhojen liiallista kulumista varmistat turvalliset ajokilometrit kaikkina vuodenaikoina. Lähetä tilauksesi meille siis jo tänään ja saat tuotteet toimitettuina vain noin neljässä päivässä. Nauti ajamisen helppoudesta - Turvallisesti.