Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Liity Rengas-online.comin Affiliate-ohjelmaan

Ylläpidätkö kotisivun autoista, renkaista tai vanteista suurella kävijämäärällä? Haluaisitko tienara rahaa verkkosivuillasi? Rengas-Online.comin Affiliate-ohjelma tekee sen helpoksi!

Affiliate-Program

Tule Rengas-Online.comin kumppaniksi

Hae nyt Affiliate-ohjelmaamme Awin Affiliate-markkinointiverkoston välityksellä ja kerää ensimmäiset provisiosi jo huomenna! Hakeminen ja osallistuminen on maksutonta.


Lisää mainosmateriaali sivuillesi:

Rengas-Online.comin Affiliate-ohjelma on tehty sinulle helpoksi. Tarjoamme monia mainosmateriaaleja, joita voit helposti liittää verkkosivuillesi. Mainosvalikoimaamme sisältyy tavanomaisia kohteita, kuten bannereita, tekstilinkkejä ja renkaiden hakubokseja ( saatavilla myös ilman tavaramerkkiä). Tarjontaa riittää jokaiselle verkkosivulle! Suosittelemme myös lisäämään mainosmateriaalimme omaan uutiskirjeeseesi, parantaaksesi provisioitasi entisestäään.

Hanki meille tilauksia:

Jos sivustollasi vieraileva kävijä klikkaa Rengas-Onlinen mainosta, hänet ohjataan Rengas-online.comin verkkokauppaan. Saat houkuttelevan 3%:n provision mistä tahansa ostoksesta, joka on suoritettu sivuiltasi tulevalta asiakkaalta. (Provisio lasketaan tilauksen nettohinnasta, siis ilman ALV:ia ja posti-/pakkauskuluja).

Kerää provisiot:

Voit ansaita merkittäviä provisioita vaikka myyntimäärät ovatkin pieniä:

Asiakkaan ostaessa neljä rengasta vanteineen, nousee hänen ostoskorinsa yhteissumma helposti 1000 Euroon. Postikulujen ja ALV:in jälkeen, tienestisi tästä ostoksesta ovat noin 25 Euroa.

Kumppanuusehtomme:

Osallistumissäännöt.pdf

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.