Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Aluvanteet

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:


Alumiinivanteet - autosi kasvojenkohotus

Alumiinivanteet (tai alumiinivanteet) ovat erittäin suosittuja, mikä johtuu varmasti laajasta ja tyylikkäiden mallien valikoimasta. Alumiinivanteet valmistetaan alumiiniseoksesta ja ne ovat yleensä hieman kevyempiä kuin teräsvanteet - etu, jota viritystoimijat erityisesti hyödyntävät. Tutustu seuraavaksi tärkeisiin tekijöihin, kuten tuumakokoon, kuinka löydät sopivan vanteen renkaan kanssa tai ilman ja tilaat ne edullisesti verkosta.

Miten alumiinivanteet valmistetaan?

Vanteet valmistetaan alumiiniseoksesta, johon on lisätty kuparin ja/tai raudan osuus. Osittain magnesiumia käytetään myös parantamaan arvokkuutta. Alumiinivanteiden valmistuksessa käytetään kolmea menetelmää:

Valetut vanteet?

Alumiinipyörät valmistetaan yhdestä kappaleesta ja ne valmistetaan sulatetusta alumiinista korkean kaasupaineen avulla. Menetelmän ansiosta niillä on optimaalinen materiaalitiheys.

Takovalle vanteet?

Nämä pistelevät silmään erinomaisella lujuudellaan. Niiden erittäin tiheä rakenne tekee vanteesta hienovaraisen ja kevyemmän kuin muut vaihtoehdot.

FlowForming-vanteet

Moderni teknologia mahdollistaa erittäin vakaan laadun valmistuksen, mikä lisää suunnittelumahdollisuuksia. Ne ovat myös erittäin kevyitä, mikä voi vaikuttaa myönteisesti ajomukavuuteen ja polttoaineen kulutukseen.

Mikäli haluat tietää, mitkä vanteet sopivat olemassa olevaan autoosi, se riippuu visuaalisista vaatimuksistasi. Voit tehdä alustavan valinnan käyttämällä helposti ymmärrettävää alumiinivanteiden konfiguraattoria verkossa tutkimuksen aikana. Tarvittaessa kannattaa harkita kokonaispyörää, joka sisältää alumiinivanteen ja sopivat renkaat, tilaamista.

Mikä on alumiinivanteiden etu?

Vanne ja rengas muodostavat yhdessä kokonaisuuden ja parantavat autosi ulkonäköä. Tämä pätee erityisesti alumiinivanteisiin. Verkkokaupassamme sinulla on suuri valikoima houkuttelevia malleja valittavana. Tämän tyyppisen vanteen tärkeä tekijä on siis esteettisyys. On kuitenkin myös käytännöllisiä syitä, jotka puoltavat alumiinivannetta - kuten lukuisat testit osoittavat. Niihin kuuluvat:

Alumiinivanne

 • Päällystetyt alumiinivanteet korkealaatuisessa laadussa ovat vähemmän alttiita korroosiolle.
 • Alumiinivanteen ansiosta jousitusta ja iskunvaimentimia rasitetaan vähemmän.
 • Vanne johtaa lämpöä paremmin ja vähentää renkaan takana olevien jarrujärjestelmien ylikuumenemisen riskiä.
 • Sen rakenne voi parantaa ajomukavuutta, koska se reagoi pehmeämmin epätasaisuuksiin.

Muuten: Alumiinivanteiden ja renkaiden yhdistäminen yleisesti ottaen kevyempi kuin vastaavat teräsvanteet ei enää pidä täysin paikkaansa. Tämä johtuu osittain siitä, että vanteen kestävyyden varmistamiseksi tarvitaan enemmän materiaalia.

Alumiinivanteet ja niiden muotoilu

Toisin kuin teräsvanteet, alumiinivanteen kanssa ei tarvita pyöräkapselia esteettisesti miellyttävän korostuksen aikaansaamiseksi. Sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet parantaa autosi ulkonäköä tai tehdä siihen viritys. Seuraavat vaihtoehdot kuuluvat klassikoihin ja niitä on saatavana myös eri väreissä:

 • Vanteet, joissa on 5, 6 tai 7 puolaa
 • Vanteet, joissa on kaksinkertaiset puolat
 • Vanteet, joissa on V-muotoiset puolat

Toinen huomionarvoinen asia ovat kromatut alumiinivanteet. Ne ovat tyylikkäitä ja antavat autollesi uutta kiiltoa.

Kuinka löydän alumiinivanteet, jotka sopivat autooni?

Ensinnäkin on tärkeää, että vanteille ja renkaille on yleinen käyttölupa. Vasta kun tämä lupa on myönnetty liikenteen turvallisuusvirastossa, valmistajat saavat tarjota niitä.

Yleisimpiin kysymyksiin kuuluu, kuinka monta tuumaa alumiinivanteiden pitäisi olla. Vastaus riippuu autostasi. Asiaankuuluvat tiedot ja lisätietoja löydät rekisteriotteen osasta 1 kohdista 20–24. Jos autosi renkaat ja vanteet ovat alkuperäisvarusteita, saat kaikki tarvittavat tiedot, mukaan lukien vanteen halkaisijan tuumissa, renkaan sivureunoissa.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää mukavaa verkkopohjaista vannepakoputinta kotona. Menettely on jaettu selkeisiin vaiheisiin, jotta löydät sopivan tarjouksen:

 1. Valitse autonvalmistaja
 2. Määritä auton malli
 3. Valitse valmistusvuosi ja tyyppi
 4. Aktivoi sarja ja toteutus

Voit myös tehdä haun autosi valmistusnumeron (HSN) ja tyyppinumeron (TSN) avulla. HSN ja TSN löydät ajoneuvon rekisteriotteesta (HSN 2.1 ja TSN 2.2).

Jos saatavilla, sinulle ehdotetaan alumiinivanteita eri malleissa, koossa ja leveydessä. Kaikille tuotteille on saatavilla PDF-dokumentteja yleisestä käyttöluvasta sekä niihin liittyvistä vanteiden tarkastuskertomuksista lataamista varten. Jos et ole varma, sopiiko vanne autoosi, kysy sopivalta tarkastusasemalta (TÜV, Dekra jne.).

Alumiinivanteet ja renkaat

Paljonko alumiinivanteet maksavat?

Verkkokaupassamme voit tilata edullisia alumiinivanteita, renkaita ja pyörä-sarjoja autollesi. Seuraavat yhdistelmävaihtoehdot alumiinivanteiden kanssa ovat saatavilla:

Luota kokemukseemme online-rengasmyyjänä ja hyödynnä luotettavaa tilauspalveluamme. Toimitusosoitteeksi voit antaa oman osoitteesi tai sopimuskorjaamon lähelläsi, jotta voit halutessasi teettää kokonaispyörän asennuksen. Toivotamme sinulle hyvää matkaa!