Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Moottoripyörän renkaat: Tourensport vyörengas

Sport touring moottoripyörän vyörenkaat

Matkarenkaat ovat renkaat, jotka kestävät kauan sporttisesta ajotavasta huolimatta. Tämä asettaa renkaalle suuren haasteen, koska normaalisti kovan rasituksen alla, esimerkiksi nopeissa pysähdyksissä, kerta toisensa jälkeen, ne kuluvat nopeasti loppuun. Harvat moottoripyöräilijät kuitenkaan kieltäytyvät hyödyntämästä koneensa kapasiteettia täysillä. Niinpä he valitsevat sport touring -moottoripyörän renkaat – nämä vyörenkaat ovat niin suosittuja, koska niiden kestävyys on parempi kuin tavallisten ristikudosrenkaiden. Ote märkään tienpintaan ja kaarreajo-ominaisuudet ovat hyviä ostokriteerejä touring-kuljettajille. Siksi rengas-online.com tarjoaa laajan valikoiman moottoripyörän vyörenkaita sport touring -ajoon.

Mitä tarkoittaa vyörengas?

Renkaiden rungon kudoskerroksen terässäikeet kulkevat renkaan säteen suuntaisesti. Säikeet on asetettu runkoon renkaan liikkeeseen nähden oikeaan kulmaan. Kulutuspinnan alla on tukeva kerros, joka kulkee renkaan ympäri kuin vyö, mistä syystä rengasmallia kutsutaankin vyörenkaaksi. Niitä käytetään nykyään useimmissa moottoripyörissä ja autoissa. 

Asennuspalvelu

AsennuspisteesiEi hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7522 Asiakkaiden arviot

Renkaiden esittely/tilaus toimii erittäin hyvin! E. Y., Helsinki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu