Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Rengasneuvonta BMW

Etsi auton mukaan:
Autosi malli ei välttämättä löydy sivulta tai listassa voi olla virheitä. Jos et löydä autosi tyyppiä, niin ilmoita meille asiasta.
Tapahtui virhe, ole hyvä ja yritä etsiä myöhemmin uudestaan.
Hakusi ei tuottanut tuloksia.
Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Renkaat BMW-autoihin

Vuodesta 1929 alkaen, BMW on valmistanut korkealuokkaisia renkaita ajajien iloksi kaikkialla maailmassa. Pitääksesi ajoneuvon täysin hallinnassa kaikissa olosuhteissa on erittäin tärkeää käyttää oikeanlaisia renkaita. Voit valita laajasta, käsillä olevasta valikoimastamme kesä-, talvi- ja jokasään renkaat BMW-autoosi.

BMW-autoihin suunnitellut renkaat

BMW on mukana kehittämässä renkaita kaikkiin saatavilla oleviin malleihin. Niinpä yhtiö toimii yhteistyössä sellaisten renkaanvalmistajien kanssa, kuten Renkaat on suunniteltu sopimaan erityisesti kaikkiin BMW:n malleihin. Renkaat, jotka on hyväksytty BMW-mallistoon tuntee renkaan sivuseinämään merkitystä tähtisymbolista, tai A-kirjaimesta, jonka oikealla puolella on sama tähtisymboli.

Löydä oikeat renkaat BMW-malliisi

Seuraamalla merkintöjä tarkasti voit helposti löytää oikeat renkaat BMW:hesi. Kokemattomalle ostajalle nämä merkinnät saattavat olla vaikeasti havaittavissa. Katsomalla renkaan sivuseinämää voit nähdä kulutuspinnan leveyden millimetreinä (esimerkiksi 195), jota seuraa poikkileikkaussuhde (sivuseinämän korkeus jaettuna renkaan leveydellä, esimerkiksi 65) ja sen jälkeen vanteen halkaisija tuumina. Seuraava merkintä on nopeusluokka, joka ilmaistaan kirjaimella (esimerkiksi H).

Kaikkiin BMW-malleihin sopivat renkaat

Omistatko BMW X -sarjan auton ja ajat usein maastossa? Jos vastasit kyllä, tarvitset luotettavat maastorenkaat, jotka tarjoavat myös korkeaa ajomukavuutta. Maastorenkailla on erityisiä laatuun, kestävyyteen ja mukavuuteen liittyviä ominaisuuksia. Kuljettajat, joiden auto kuuluu
  • BMW 5-sarjaan
  • BMW 6-sarjaan
  • BMW 7-sarjaan
valitsevat yleensä renkaat, joissa on pienennetty vierintävastus, alhaiset meluarvot, ja jotka tarjoavat korkeaa mukavuustasoa. Riippumatta autosi mallista, ostaessasi renkaat BMW:hen on syytä kiinnittää huomiota niiden kannattavuuteen. On syytä valita renkaat, jotka tarjoavat vähäistä kuluvuutta ja korkeaa suorituskykyä. Valitsemalla oikeat renkaat voit vähentää polttoaineen kulutusta.
Onko sinulla muuta kysyttävää? Tarvitseko apua jossain?
Haluamme auttaa sinua löytämään oikeanlaiset renkaat autoosi.