Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Rengasneuvonta AUDI

Etsi auton mukaan:
Autosi malli ei välttämättä löydy sivulta tai listassa voi olla virheitä. Jos et löydä autosi tyyppiä, niin ilmoita meille asiasta.
Tapahtui virhe, ole hyvä ja yritä etsiä myöhemmin uudestaan.
Hakusi ei tuottanut tuloksia.
Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Renkaat Audiin

Autonvalmistaja Audin historia ulottuu vuoteen 1899. Nykyään Audi valmistaa urheilullisen premium-luokan ajoneuvoja. Audi on yksi johtavista valmistajista autojen keski-, business-, ja luksusluokissa. Niinpä Audin valikoima kattaakin eri mallit, kuten kompaktiluokan autot ja katumaasturit. Audit ovat sensaatiomaisia ajaa, erityisesti jos ne on varustettu asianmukaisilla renkailla. Oikean renkaan valinta on erittäin tärkeää, koska jokaisen mallin erityisvaatimuksien tulee vastata valmistajan kriteereitä. Auton turvallisen kulun on siten oltava taattu kaikissa tilanteissa.

Täydellisten renkaiden valinta Audiin

Audi on mukana kehittämässä kaikkia renkaita, joiden on täytettävä eri mallien vaatimukset. Audi tekee yhteistyötä useiden rengasvalmistajien, kuten Bridgestonen kanssa, tuottaakseen malleihin Audi A3, Audi A8 tai Audi TT hyväksyttyjä renkaita. Jopa mallit, kuten A4, A6 tai Q7 saavat renkaansa vakiovarusteena Bridgestonelta. Audi käyttää myös rengasprofiileja Dunlopilta tai Goodyearilta autojensa varustamiseen.

Turvallisuutta missä tahansa tilanteessa

Asianmukaisilla Audin renkailla hallitset autoasi kaikissa sääolosuhteissa. Audia varten suunniteltuja renkaita on saatavilla kaikkiin vaatimuksiin. Löydät asianmukaiset maastorenkaat malleihin
  • Audi Q3,
  • Audi Q5 tai
  • Audi Q7,
joilla pääset yli erilaisista esteistä vaivattomasti. Suosittelemme ostamaan rungoltaan vahvistetut renkaat niiden korkean iskunkestävyyden vuoksi. Ajaessasi premium-luokan mallin Audilla on paremman mukavuuden saavuttamiseksi syytä käyttää korkeamman vierintävastuksen ja matalamman melutason renkaita, mikä johtaa vähäisempään polttoaineenkulutukseen ja siten varmistaa Audin renkaiden kustannustehokkuuden.
Onko sinulla muuta kysyttävää? Tarvitseko apua jossain?
Haluamme auttaa sinua löytämään oikeanlaiset renkaat autoosi.