Bridgestone Renkaat

Bridgestone

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7509 Asiakkaiden arviot

Kaikki asiointini on toiminut aina moitteitta niin autojen kuin moottoripyörienkin renkaiden kohdalla. A. J., LEPPÄVIRTA lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Bridgestone renkaat

Bridgestone on suurin rengasvalmistaja maailmassa, joka tarjoa renkaat jopa parasta joukkuetta Formula 1.Tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia Bridgestone kesärenkaat, talvirenkaat ja maastoauton renkaat. Kaikki renkaat Bridgestone tarjoaa täydellisen yhdistelmän korkean suorituskyvyn ja poikkeuksellisen raportti laatu-rahaa.

Uusinta teknologiaa Bridgestone

Bridgestone renkaat perustuvat mullistava teknologia "Running-Flat, jotta pääasiassa käytetään ensiasennusrenkaita. Näiden renkaiden sivuseinät ovat niin kovia, että heillä voit ajaa varovaisesti jonkin aikaa loikkauksen jälkeen myös, optimaalisella nopeudella.

Paras rengas kaikkiin tarpeisiin

Kesärenkaiden kategoriassa Bridgestone tarjoamia, löytyy renkaat neljästä eri tuotelinjoilta.Urheilullinen ajamiselle tarjotaan Potenza, joka on saanut "erittäin suositeltava" tulosta testeissä. Turanza valikoima varmistaa hiljainen tie ja täydellinen valvonnan.Dueler valikoima tarjoaa laadukkaita renkaita, jotka on erityisesti suunniteltu täyttämään SUV: in tarpeita. Nämä renkaat on suunniteltu erityisesti urheilullisen ajamiselle, ja tarjoavat täydellisen auton hallinnan myös suurilla nopeuksilla.

Turvallinen matka talvellakin

Blizzak talvirenkaat varmistaa maksimaalisen turvallisuuden jopa jäällä ja lumella ja myös pitämällä karsinnassa "erittäin suositeltava" monissa testeissä.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 24.10.2020 06:52