Dunlop Renkaat

Dunlop

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7505 Asiakkaiden arviot

Kaikki toimi todella nopeasti tilatessa. Valikoima on riittävä ja hinnat edulliset. I. E., Vaalimaa lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Dunlop renkaat

Yli sata vuotta Dunlop on ollut yksi paras rengasvalmistaja maailmassa. Dunlop insinöörit olivat ensimmäiset, jotka ovat tunnustaneet vesiliirron riskiä ja ovat kehittäneet erityisiä renkaat. Dunlop on lisäksi ensimmäisen yritys, joka valmistaa tavallisia renkaita käyttämällä kilparenkaiden standardeja. Nykyään Dunlop kehittää, valmistaa ja myy korkealaatuisia renkaita maailmanlaajuisesti.

Dunlop renkaat- kaikki tilanteissa sopivat

Dunlop tarjoa yhteensopivat renkaat kaikille ajoneuvoille: pieni autoille, keskitason autoille tai ylellisen autoille, urheiluautoille tai maastoautoille. Dunlop-renkaiden yhden erityisen ominaisuus on heidän RunOnFlat Teknologia. Renkaat on varustettu erikoisominaisuuksilla, joiden ansiosta ne toimivat myös renkaan puhkeamisen jälkeen. Autolla voidaan sen ansiosta ajaa vähintään 80 kilometriä.

Dunlop: innovatiiviset teknologiat

On Dunlop-renkaat jokaiselle tien pinnalle ja ajotavalle: Tätä tarkoitusta varten käytetään monia innovatiivisia tekniikoita! Esimerkiksi, symmetrisen kanava kuvio parantaa pitoa sekä kuivalla että märällä tiellä. Dunlop renkaiden toisen piirre on äskettäin kehitetty kulutuspinta, mikä on 4-8% leveämpi. Tämä varmistaa kuljettajille vakautta kaarteessa ja tarkkuutta ohjauksessa. Leveä raideväli tarkoittaa parempaa vakautta ja tämä antaa kuljettajille mahdollisuutta reagoida nopeasti pysyvälle muutokselle.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.10.2020 06:57