Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Rengasneuvonta VOLVO

Etsi auton mukaan:
Autosi malli ei välttämättä löydy sivulta tai listassa voi olla virheitä. Jos et löydä autosi tyyppiä, niin ilmoita meille asiasta.
Tapahtui virhe, ole hyvä ja yritä etsiä myöhemmin uudestaan.
Hakusi ei tuottanut tuloksia.
Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Renkaat Volvoon

Volvo tarjoaa laajan malliston autoja keskiluokkaan, bisnes ja luksus luokkaan ja myös katumaastureihin. Volvon autot ovat arvostettuja niiden luotettavuuden takia. Volvo käyttää ajoneuvoissaan vakiovarusteena pääasiassa Michelin laaturenkaita. Kuitenkin melkein jokainen rengasvalmistaja tarjoaa sopivia renkaita Volvo autoihin, joten sinulla on mahdollisuus valita renkaasi laajasta valikoimasta.

Turvallinen matka Volvo renkaiden kanssa

Volvo tarkoittaa laatua. Tällä hetkellä vain Mercedes merkin renkailla on pidempi elinikä. Sen vuoksi sinun tulisi myös kiinnittää huomiota laatuun ostaessasi renkaita. Laaturenkaat tarjoaa paremman turvallisuuden ja hinta-laatusuhteen, ,mahdollistaen myös paremman ajonautinnon. Vähäisestä kulutussuhteesta johtuen renkailla on matala melutaso ja korkeampi käyttöikä. Renkaat tarjoavat optimaalisen pidon miss tahansa säässä missä tahansa moottoritiellä.

Sopivat renkaat mihin tahansa Volvo malliin

Me tarjoamme sinulle sopivia renkaita kaikille Volvo malleille. Volvo C30 mallille valmistaja suosittelee koon 195/65 R15 renkaita. Kuitenkin voit päivittää renkaat jopa kokoon 215/40 R18. Volvo X90 SUV malliin voit käyttää koon 265/35 R22 renkaita. Sinun on kuitenkin suositeltavaa tarkistaa rekisteröintitodistuksestasi mitkä renkaat ovat autollesi sallittuja ennen ostosten tekemistä.

Onko sinulla kysyttävää? Tarvitsetko neuvoja?

Täältä löydät vastaukset! Me olemme enemmän kuin iloisia saadessamme auttaa sinua löytämään oikean renkaan autollesi.
Onko sinulla muuta kysyttävää? Tarvitseko apua jossain?
Haluamme auttaa sinua löytämään oikeanlaiset renkaat autoosi.