Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Rengasneuvonta SKODA

Etsi auton mukaan:
Autosi malli ei välttämättä löydy sivulta tai listassa voi olla virheitä. Jos et löydä autosi tyyppiä, niin ilmoita meille asiasta.
Tapahtui virhe, ole hyvä ja yritä etsiä myöhemmin uudestaan.
Hakusi ei tuottanut tuloksia.
Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Renkaat Skodalle

Auton valmistamisen historia Tsekeissä alkoi, kun Skoda perustettiin vuonna 1895 ja tuli sen jälkeen hyvin tunnetuksi kun Volkswagen osti sen. Tällä hetkellä Skoda tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoja melkein kaikista ajoneuvo tyypeistä. Skoda Fabia kuuluu ”compact” mallistoon ja on hyvin suosittu, kun taas Skoda Octavia keskiluokasta on malliston yksi parhaiten myyvä auto. Hyvästä myynnistä johtuen ajoneuvovarusteita, kuten renkaita, on laaja valikoima tunnetuilta valmistajilta. Skodalle suunniteltuja renkaita on kesä-, talvi-, ja ympärivuotisista mallistoista.

Laaja valikoima renkaita Skoda autoille

Yritys tekee yhteistyötä monien rengasvalmistajien kanssa koskien tavallisen varustetason ajoneuvoja. Michelin, Goodyear ja Continental ovat yrityksiä, joiden kanssa Skoda tekee erityisesti yhteistyötä. Skodalle tyypillisen kokoisia renkaita ovat:
  • 155/70 R13
  • 185/60 R14
  • 185/65 R14
  • 195/65 R15
  • 205/55 R16
Ennen ostosten tekemistä on suositeltavaa tarkastaa rekisteröintitodistuksesta minkä kokoiset renkaat sopivat sinun Skoda malliisi. Pidä mielessä valmistajan ohjeistukset ostaessasi renkaita. Se on ainut tapa millä voit varmistaa, että valmistajan antamat tiedot polttoaineen kulutuksesta ja melutasosta säilyy.

Turvallista ajamista Skodalle suunnitelluilla renkailla

Laaturenkaat Skoda autoille tarjoavat erinomaisen pidon millä tahansa tiellä ja missä tahansa ilmastossa. Kun lämpötila putoaa alle 7 celsius asteen, me suosittelemme sinua vaihtamaan kesärenkaat talvirenkaisiin. Talvirenkaiden erityinen kumiseos on elastisempaa, joten ne ylläpitävät kimmoisuuden myös matalilla lämpötiloilla. Profiili hallitsee lukuisatkin urat ja kolot, tarjoten paremman ajoneuvon hallittavuuden lumisilla ja jäisillä teillä. Syrjäpuoli on korkeampi polttoineen kulutus. Sen takia on suositeltavaa vaihtaa talvikuukausien jälkeen takaisin kesärenkaisiin.

Onko sinulla jotainkysyttävää? Tarvitsetko apua?

Täältä löydät vastaukset! Me olemme enemmän kuin iloisia saadessamme auttaa sinua löytämään oikean renkaan autollesi.
Onko sinulla muuta kysyttävää? Tarvitseko apua jossain?
Haluamme auttaa sinua löytämään oikeanlaiset renkaat autoosi.