Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Rengasneuvonta TOYOTA

Etsi auton mukaan:
Autosi malli ei välttämättä löydy sivulta tai listassa voi olla virheitä. Jos et löydä autosi tyyppiä, niin ilmoita meille asiasta.
Tapahtui virhe, ole hyvä ja yritä etsiä myöhemmin uudestaan.
Hakusi ei tuottanut tuloksia.
Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Renkaat Toyota autoihin

Toyota perustettiin vuonna 1937. Vuonna 2007 se myi 9,5 miljoonaa autoa mikä teki siitä maailman suurimman autonvalmistajan. Asiakkaat arvostavat erityisesti Toyota autojen luotettavuutta. Toyotalla on laaja valikoima eri malleja. Suosituimmat ovat:
  • Toyota Auris
  • Toyota Avensis
  • Toyota Aygo
  • Toyota Corolla
Rengasvalikoima Toyota autoille on myös laaja. Juuri sinun Toyota autoosi voit käyttää minkä tahansa valmistajan renkaita. Toyota autojen vakiovarusteena käytetään tunnettuja rengasvalmistajia.

Sopiva malli mille tahansa Toyotalle

Pienemmille malleille kuten Toyota IQ:lle on rajallinen valikoima renkaita kun puhutaan rengaskoista joita voidaan käyttää. IQ mallin vakiorenkaat ovat kokoa 175/65 R15. Kompaktin luokan malleille, valikoima on moninaisempi. Esimerkiksi riippuen moottorin tyypistä, Toyota Auris malliin voit valita useiden eri rengaskokojen väliltä. Toyota Auris Hatchback I 1.4 L mallille on alunperin sopivat renkaat kokoa 195/65 R15. Voit kuitenkin myös valita koista:
  • 205/60 R15
  • 205/55 R16
  • 215/45 R17
Katumaasturi Toyota RAV4 mallille leveämmät renkaat ovat mahdolliset (235mm asti). On kuitenkin suotavaa tarkastaa rekisteröintitodistuksesta lailliset koot ennen kuin tilaat renkaat Toyota autoosi. On suositeltavaa käyttää niitä renkaita jotka ovat hyväksytty auton valmistajan toimesta.

Onko sinulla kysyttävää? Tarvitsetko neuvoja?

Täältä löydät vastaukset! Me olemme enemmän kuin iloisia saadessamme auttaa sinua löytämään oikean renkaan autollesi.
Onko sinulla muuta kysyttävää? Tarvitseko apua jossain?
Haluamme auttaa sinua löytämään oikeanlaiset renkaat autoosi.