Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Teollisuusrenkaat pneumatiikka renkaat


Teollisuusajoneuvojen ilmarenkaat

Teollisuusajoneuvojen ilmarenkaat ovat edelleen hyvin suosittuja, sillä niillä on tiettyjä etuja ilmattomiin renkaisiin verrattuna. Ilmarenkaiden tärkein ominaisuus on, että niissä on ilmatiivis sisätila, joka on täytetty paineistetulla kaasulla (yleensä ilmalla). Ilmanpaine muodostaa vakaan, mutta joustavan rakenteen, joka pystyy turvallisesti käsittelemään muodonmuutosvoimia ja tarjoaa samalla pehmustavan vaikutuksen. Näin ollen ilmarenkaat tarjoavat erinomaisen mukavuuden ja turvallisuuden, kun ajetaan vähemmän kuin täydellisillä pinnoilla.

Tasainen, turvallinen ja pitkäikäinen.

Rengas-online.com tarjoaa sinulle valikoiman todella halpoja ilmarenkaita teollisuusajoneuvoihin lyömättömiin hintoihin. Teollisuuden ilmarenkaita käytetään yleensä ajoneuvoissa, joilla on oltava hyvät veto- ja käsittelyominaisuudet ja joilla on suoritettava erilaisia kuljetus- tai nostotehtäviä - kuten raskaissa kuljetusajoneuvoissa, laitosperävaunuissa, haarukkatrukeissa tai teollisuustraktoreissa. Tasaisempaa ajoa arvostetaan erityisesti silloin, kun kuljetetaan ihmisiä tai tavaroita, jotka saattavat kärsiä liian kuoppaisesta ajosta.

Soveltuu tarkoitukseen, mihin tahansa tarkoitukseen

”Continental

Teollisuusajoneuvojen ilmarenkaita on kahta päätyyppiä: radiaali- ja diagonaalirenkaita. Radiaalisissa teollisuuspneumaattisissa renkaissa käytetään runkoa, jossa on teräs- tai kuitukerroksia, jotka yhdistävät helmiä. Tämäntyyppisissä renkaissa on joustavammat sivuseinät, ja ne tarjoavat paremman mukavuuden ja pienemmän vierintävastuksen, joten ne soveltuvat erinomaisesti pidempien matkojen ulkokäyttöön. Diagonaalirenkaissa, jotka tunnetaan myös nimellä diagonaali- tai ristikudosrenkaat, runko koostuu päällekkäisistä, kulmikkaista kangaskerroksista, jotka kulkevat diagonaalisesti helmien välissä. Näin saadaan aikaan jäykempi sivuseinämä, jonka ansiosta ne kestävät raskaampia kuormia. Meillä rengas-online.com-sivustolla on hyvä valikoima molempia tyyppejä; kaikki on helppo tilata!

Asennuspalvelu

AsennuspisteesiEi hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7522 Asiakkaiden arviot

Renkaiden esittely/tilaus toimii erittäin hyvin! E. Y., Helsinki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu