Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Golfkärryn renkaat

Uudet golfkärryn renkaat

Golfkärryn renkaat on hyvä pitää kunnossa, että bugi liikkuu sulavasti viheriöltä toiselle ja takaisin klubille kun pelit on pelattu. Moni kärry osaa myös omatoimisesti tai opastettuna siirtyä oikeaan paikkaan, kuin mönkijä Mars-planeetan pinnalla, mutta näissä tilanteissa on erittäinkin tärkeää kiinnittää suurta huomiota että renkaat on kunnossa eikä ote senttiäkään lipsu. Kärryjä on monenlaisia, ja rengas-online.com verkkokaupan valikoimat täydentyy jatkuvasti. Meillä on lähes kaikki maksutavat mahdollisia ja toimitus tapahtuu tuota pikaa.

rengas-online.com kaupassa tiedetään miten golf sujuu ja kentillä liikutaan

Golfkärryn renkaat ei sen kummemmalta näytä, mutta jotta arvokas kuorma kulkee varmasti perille, on hyvä tarkistaa huolellisesti että kaikki varaosat on varmemman päälle ja oikein valittu. Nyt meiltä löytyy yli sen mitä voisi odottaa, että kevyt golf turnaus etenee vakaasti kun kärryt siirtyy sujuvasti reiältä toiselle, kuin itsestään ja vakaasti pitkin herkkää nurmikenttää.

Kirjaudu nyt rohkeasti verkkokauppaan ja katso vaikka samalla jos valikoimistamme löytyy jotain muuta mitä olet pitkään jo hakenut, tai jos vaikka mieleen juolahtaa nyt, mitä tarvitaan, kun on hyvät tarjoukset esillä ja ostoskori avoimena odottaa. Ehkä auton peräkärryn renkaat kaipaa jo uusimista? Onko talvirenkaat kunnossa ja kelien mukaan? Miten on moottoripyörän kanssa – onko jo renkaiden vaihtamisen aika?

Nämäkin Golfkärryn renkaat auttaa pelaajia pelaamaan

  • Duro HF-217
  • Maxxis C-737
  • Arisun X-Xtrail
  • Duro Excel Touring
  • Slasher GTX Pro

Golfkärryn renkaat kuluvat siinä missä auton tai moottoripyörän renkaat nekin. Kun viheriöllä liikutan ja hiekkaesteitäkin on, kun pelit etenee ja kierroksia käydään harva se päivä, silloin kannattaa suunnistaa kohti rengas-online.com verkkokauppaa. Kunnon renkaat alla kärry kulkee kevyesti ja pelaaminenkin sujuu. Kuka jaksaisi sellaista kärryä paapoa, joka jää tasaisellekin kentälle sutimaan? 

Asennuspalvelu

AsennuspisteesiEi hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7522 Asiakkaiden arviot

Renkaiden esittely/tilaus toimii erittäin hyvin! E. Y., Helsinki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu