Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Peräkärryn renkaat


Perävaunun renkaat

Perävaunut ovat käteviä - niillä voi kuljettaa asioita, jotka eivät mahdu autoon. Yritykset käyttävät perävaunuja, samoin kuin omakotitalon omistajat, jotka joutuvat joskus viemään jätteitä kierrätysasemalle tai tekemään suuria ostoksia rakennustarvikeliikkeessä, esimerkiksi koska ajotie on päällystettävä. B-ajokorttiluokka sallii auton kuljettamisen perävaunulla, jos perävaunu ei paina yli 750 kg. Jos perävaunu on painavampi, tarvitaan BE-ajokorttiluokka. Auton kokonaispaino on enintään 3,5 tonnia (ilman tukikuormia ja puoliperävaunuja). Auton oma paino on kuitenkin aina oltava suurempi kuin kuormattu perävaunun paino.

Perävaunun renkaiden ikä ja kulutuspinnan syvyys

Perävaunun renkaat

Vaikka perävaunua käytettäisiin vain satunnaisesti, sen on oltava turvallinen liikenteessä. Siihen kuuluvat myös perävaunun renkaiden kunto. Renkaiden kunto tulisi aina tarkistaa ennen matkaan lähtöä. Toisaalta perävaunun renkaiden kulutuspinnan syvyys on tärkeä. Kuten kaikissa muissakin ajoneuvoissa, laki määrää vähimmäissyvyydeksi 1,6 mm. Kuitenkin 3 mm on suositeltavampi arvo - alle tämän arvon ajettuna ajettavuus heikkenee. Tutki myös perävaunun rengas, ettei se ole vaurioitunut, ja tarkista renkaan sivulla oleva DOT-numero.

Se kertoo renkaan iän, joka ei saisi ylittää kahdeksaa vuotta, koska silloin rengas alkaa olla huokoistunut eikä enää tarjoa riittävää turvallisuutta. Esimerkiksi DOT-numero 3114 tarkoittaa, että kyseinen rengas on valmistettu vuoden 2014 31. kalenteriviikolla. Paineen tarkistaminen renkaasta aika ajoin on tietysti myös tarpeellista. Paineen ei tulisi olla liian alhainen, koska se edistää renkaan ja vanteen vaurioitumista.

Tilaa edulliset perävaunun renkaat verkosta

Tilaa edulliset perävaunun renkaat verkosta osoitteesta rengas-online.com. Hyödynnä laajaa valikoimaamme tunnettujen merkkien ja perävaunun rengasmallien osalta, jotka toimitetaan nopeasti suoraan kotiovellesi. Löydä budjettiisi sopivat renkaat ja kuljeta tavarasi turvallisesti. Tilaa nyt ja hyödy erinomaisesta hinta-laatusuhteesta.

Asennuspalvelu

AsennuspisteesiEi hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7522 Asiakkaiden arviot

Renkaiden esittely/tilaus toimii erittäin hyvin! E. Y., Helsinki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu