Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Pienrenkaat renkaat


Rasenleikkurin renkaat, traktorinrenkaat ja muut pienrenkaat

Olipa kyseessä ajoleikkuri, ruohonleikkuri tai muut nurmikonhoitokoneet, tarvitset sopivat pienrenkaat niiden käyttämiseen. Tutustu nyt saatavilla oleviin vaihtoehtoihin.

Pienrenkaat ruohonleikkurissa

Mitä tarkalleen ottaen ovat pienrenkaat?

Pienrenkaat nurmikoneissa ovat halkaisijaltaan huomattavasti pienempiä tuumissa verrattuna henkilöauton renkaisiin, jotta ne täyttävät erityiset vaatimukset. Lisäksi niissä on lohkokuviointi ja muut profiilityypit, jotka on sovitettu kyseiseen käyttöön. Jos sinulla on ruohonleikkuri, tavoitteena on jättää niin vähän kuin mahdollista tai ei lainkaan jälkiä nurmelle leikattaessa. Sama pätee ajoleikkureihin, jotka soveltuvat suurempien alueiden käsittelyyn.

Tärkeä tekijä nurmikonleikkurin renkaiden ja vastaavien renkaiden valinnassa on niin kutsuttu kosketuspinta-ala. Optimaalisesti suunniteltuna se edistää tasaista kuormanjakautumista, mikä säästää alustaa. Osittain tämä pätee myös kärrynrenkaisiin ja heinäkääntöihin, joissa profiili on huomattavasti vähemmän korostunut, mikä vähentää vierintävastusta.

Huomio: Pienrenkaissa PR-arvo liittyy niin kutsuttuun ply-arvoon ja siten kuormitettavuuteen. Mitä suurempi PR-arvo on, sitä suuremman kuorman nurmikonleikkurin renkaat kestävät.

Mihin käyttökohteisiin pienrenkaat sopivat?

Ruohonleikkurin renkaat

Ajoleikkurit ja ruohonleikkurit käytetään maisemanhoitoon. rengas-online.comin valikoimaan kuuluu kuitenkin myös muita rengasvaihtoehtoja, kuten seuraavat:

Erikoisuutena ovat maatalouskoneiden renkaat, jotka tunnetaan myös nimellä AS-renkaat. Renkaat ovat erittäin karkeakuvioisia, jotta ne vastaavat maatalouden ja metsätalouden vaatimuksia. Tärkeä näkökohta on päästä eteenpäin suurella kuormalla myös pehmeillä alustoilla.

Voinko itse asentaa ajoleikkurin ja nurmikonleikkurin renkaat?

Oikealla osaamisella ja sopivilla työkaluilla voit vaihtaa nurmikonleikkurin renkaat etu- ja takapyörissä itse. On suositeltavaa, että sinulla on oma työpaja. Muussa tapauksessa varaa tila, jossa tarvittavat työkalut ovat helposti saatavilla. AS-renkaiden kohdalla työmäärä on suurempi. Tässä tapauksessa suositellaan asiantuntijoiden apua.

Ilmanpaine ruohonleikkurin renkaissa ja muissa pienrenkaissa

Olipa kyseessä ruohonleikkuri, nurmikonleikkuri tai ajoleikkuri: oikea käyttöilmanpaine pidentää uusien renkaiden käyttöikää. Oikea tarkoittaa tässä yhteydessä myös huomioimista kuormitusta. Kiinnitä huomiota valmistajan ilmoittamaan maksimirengaspaineeseen baareina tai psi-yksikköinä.

Tilaa oikeankokoiset pienrenkaat ruohonleikkuriin, nurmikonleikkuriin ja muihin ajoneuvoihin

Kuten kaikkien renkaiden kohdalla, rengaskoot tuumina tai millimetreinä ovat ratkaisevia valinnassa. Etsiessäsi kohtaat merkinnät renkaan sivupinnoilla. Uusia renkaita ostaessa tärkeitä ovat seuraavat tiedot:

  • Renkaan leveys tuumina
  • Vanteen halkaisija
  • Renkaan korkeus
  • Suhde renkaan leveyden ja korkeuden välillä prosentteina

Verkkosivustollamme olevassa pienrenkaiden verkkokonfiguraattorissa löydät tietoja rakenteessa 16 x 6.50 - 8 sekä monista muista ko'oista nurmikonleikkuria ja muita puutarhassa tai muissa käyttökohteissa käytettäviä ajoneuvoja varten. Tärkeää on, että tarjoamme laadukkaita tunnettujen valmistajien renkaita, osittain myös valmiina renkaana.

Asennuspalvelu

AsennuspisteesiEi hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7522 Asiakkaiden arviot

Renkaiden esittely/tilaus toimii erittäin hyvin! E. Y., Helsinki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu