Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Peräkärryn ristikudosrenkaat

Teollisuus-, erikois- ja traktorin renkaat

Peräkärryn renkaat pitää koko ajoneuvon liikenteessä ja suunnan suorana. Olipa sitten vaikka puoliperävaunurekka menossa Moskovasta muonalastin kanssa kohti muita maita, tai halkolasti katumaasturin perässä Helsingin uuneja lämmittämään, perävaunu tarvitsee renkaat joka tapauksessa. Vaunurenkaan tehtävä poikkeaa veto- ja ohjausakselin renkaista merkittävällä tavalla. Siinä missä vetoakselin renkaat ottaa tiestä lisää pitoa ja kitkaa, että vauhti on hyvää ja käynti sopivaa, on ohjausakselin renkaiden pintalohkokuviot optimoitu pitämään auton suunnan kaarteissa ja kääntyessä. Peräkärryn renkaiden tehtävänä on sen sijaan kantaa kuorma ja pitää laaja kosketuspinta tiehen, että nystyrät ja uomat kuluu tasaisesti ja hiljalleen, että vierintävastus on alhainen eikä meluakaan etenemisestä sen kummemmin synny.

rengas-online verkkokauppa on niin mökkiläisen kuin ammattilaisenkin asialla

Peräkärryn renkaat saattavat viitata niin kotimökin puutarhakärryihin, peltotöihin, mutta myös maantieliikenteeseen. Peräkärryjä yhtä kaikki, mutta jos ei oikeanlaisia renkaita ole, ei tilanne hyvältä näytä. Muut kuin suunnitellut käyttökohteet laittaa ehkä autot heilumaan ja vahinkoakin saattaa tapahtua. Osa renkaita saattaa olla jopa yleisillä teillä lainsuojatonta tavaraa, eikä sovi mennä sellaisilla renkailla kärryä vetämään pitkin moottoritietä. Tarkkana siis kärryrenkaiden kanssa! Toisaalta puoliperävaunun peräkärryrenkaat, tai kranaatinheitinkärryn renkaat kulkee ehkä hyvin tasaista tienpintaa pitkin, mutta niistä saattaa puuttua tyystin kokonaan maastoa säästävät laajapintaisen kosketusalueen varmistavat ominaisuudet. Tuoreilla ruohokentillä tai mansikkapellolla on tärkeää että rengas etenee hellävaroen ja kunnioittaen herkkää maanpintaa.

Nämäkin peräkärryn rengasmallit herättää huomiota maailmalla

  • Vredestein V 61, jonka leveä maakosketuspinta tarjoaa hyvän ja hellän otteen alustasta
  • Malhotra MAW-203 maatalouden peräkärryrenkaat
  • GEO-TRAC LT Heavy Duty, jonka kantokyky vetää vertoja raskaallekin liikenteelle

Osta nyt peräkärryn renkaat meiltä rengas-online.com verkkokaupasta. Olipa sitten liikuteltava kenttätykki tai halkolava, maatalouskone tai muu kärry perässä vedettävänä, meiltä löytyy renkaat poikineen, joilla peräkärry kulkee vakaasti ja maastoa kunnioittaen. 

Asennuspalvelu

AsennuspisteesiEi hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7522 Asiakkaiden arviot

Renkaiden esittely/tilaus toimii erittäin hyvin! E. Y., Helsinki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu