BKT Renkaat

BKT

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7505 Asiakkaiden arviot

Hyvät ja hiljaiset ajettavana, erinomaiset. Hinat/laatusuhde kohdallaan E. A., Tynkä lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


BKT renkaat

BKT renkaat tilaat Rengas-Onlinen verkkokaupasta edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella. BKT valmistajana on erikoistunut varsinkin maatalous- ja teollisuuskoneiden renkaisiin ja on tunnettu erityisesti niiden hyvästä kulutuskestävyydestä ja turvallisuudesta.

BKT renkaat valmistetaan lähes poikkeuksetta Intiassa hyödyntäen viimeisintä tekniikkaa ja parasta insinööri osaamista. Tästä syystä myös sinä voit aina luottaa niiden laatuun. BKT traktorin renkaat ja niiden ominaisuudet Traktorin ja maatalouskoneiden renkaita löydät BKT:n valikoimasta aina 210/95 R16 rengaskoosta 520/85 R46 kokoon asti. Kaikissa renkaissa pyritään aina saavuttamaan paras mahdollinen kulutuskestävyys ja pito kaikista hankalimmissa olosuhteissa. Tässä BKT on onnistunut uudenlaisen maatalouskäyttöön suunnitellun kumiseoksen ansiosta, mikä kestää hyvin kulutusta ja näin ollen mahdollistaa säästöt myös rengaskuluissa. Pito mudassa ja hankalassa maastossa tulee sen terävämmän pintakuvioinnin kautta, joka tarjoaa pitoa lähes millä tahansa alustalla ajettaessa. Kun haluat traktorin renkaat, millä ajat pitkään ja turvallisesti niin BKT on hyvä vaihtoehto sinulle.

Renkaat halvalla verkosta Tekemällä rengasostokset suoraan verkkokaupasta, voit säästää huomattavia summia kustannuksissa. Rengas-Onlinen verkkokaupassa hinnoittelemme tuotteet lähes poikkeuksetta listahintojen alle ja tilaamalla useamman renkaan kerrallaan saat myös kuljetuksen tuotteille kaupan päälle. Tilaa siis heti renkaat halvalla netistä!rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.10.2020 06:52