Voit edelleen tilata meiltä turvallisesti ja helposti: toimitamme tilaukset tavalliseen tapaan, joihinkin paikkoihin vain kestää hieman kauemmin.
X
ico 09-42 59 86 03 ico

Teollisuus-, erikois- ja traktorin renkaat

Huippulaatuisia erikoisrenkaita

Teollisuus-, erikois- ja traktorin renkaatMeiltä löydät nyt oikeat renkaat trukinrenkaista traktorinrenkaisiin sekä renkaat rakennuskoneisiin ja peräkärryihin.

Kuljetusalennus

Jos tarvitset suuremman määrän teollisuus-, erikois- ja traktorinrenkaita (väh. 10 kpl), ole hyvä ja ota meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse: Kuljetusalennus

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Teollisuus-, erikois- ja traktorinrenkaat

Tehokas ajoneuvo, kuten traktori, kuormain tai kaivinkone tarvitsee toimiakseen yhtä tehokkaat parit renkaita. Teollisuus ja maatalous ovat aloja, jotka vaativat renkailta paljon ja maasto, jossa ajoneuvojen tulee toimia, on useammin vaikea, kuin helppo. Hyvän erikoisrenkaan on oltava luotettava ja kykenevä toimimaan missä maastossa tahansa. Tästä syystä traktorinrenkaat rakennetaan valtaviksi tavalla, joka parantaa niiden elinikää. Loppujen lopuksi pellot ovat täynnä isoja ja teräviä kiviä, jolloin vahva suoja rikkoutumista vastaan on välttämättömyys. Kovat ja terävät pinnat vaativat jykevät traktorin renkaat vahvistetuilla seinillä.

Renkaat maaseudun ajoneuvoille

On olemassa monentyyppisiä traktorin renkaita, riippuen siitä mihin niitä tullaan käyttämään. Isot valmistajat, kuten Michelin, tarjoaa oikeanlaisia renkaita juuri oikeaan hintaan kaikkiin tilanteisiin sadonkorjuudesta maantietraktoreihin. Osoitteessa rengas-online.com on suuri ja edullinen valikoima renkaita maatalous- ja teollisuusajoneuvoihin. Valitse vain koko, numero, ja mikäli haluat, merkki, ja vain muutamassa päivässä tulet ajamaan upouusilla erikoisrenkaillasi. Osta ja tilaa jo tänään helposti netistä!

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 04.04.2020 06:41