Vanteet Audi mukaan

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Valitse ajoneuvon malli

Valmistaja:
malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:


Audi vanteet

Rengas-Onlinen verkkokaupasta löydät Audi vanteet kaikkiin yleisimpiin henkilöautoihin ja kaupunkimaastureihin edullisin hinnoin. Kaikki alumiinivanteet sisältävät vannesuojat, ruuvit, yleisen käyttöluvan, lausunnon ja keskitysrenkaat. Vannevalikoimamme kattaa kaikki suositut huippumerkit, kuten Dotz, Enzo, Dezent ja AEZ sekä satoja eri malleja jokaiselle sopivaan makuun.

Uudet alumiinivanteet ovat edullinen ja helppo tapa vaihtaa autosi ulkonäköä merkittävästi ja niillä voi myös nostaa ajoneuvosi jälleenmyynti arvoa samalla. Miten valita oikea vannekoko? Sopiva vannekoko on nyt helppo valita verkkosivuiltamme löytyvän vannehaun ansiosta, mihin sinun tarvitsee syöttää ainoastaan ajoneuvosi merkki ja malli, jonka jälkeen saat lista sopivista tuotteista. Tämä lisäksi olisi syytä tarkistaa ohjekirjasta, että sen maksimi offsetti ja pulttijako vastaavat alkuperäisiä. Offsetillä tarkoitetaan etäisyyttä vanteen laipasta keskilinjaan millimetreinä. Pulttijako puolestaan tarkoittaa, miten kiinnitys reiät ovat aseteltu vanteeseen. Tästä sinun tulisi tarkistaa, että pulttikehän halkaisija ja vierekkäisten reikien suhde toisiinsa ovat sopivat.

Jos vanteiden valitseminen silti tuntuu hankalalta, niin verkkokaupassamme sinua palvelee rengasneuvonta, joka mieluusti auttaa sinua vanteisiin tai renkaisiin koskevissa kysymyksissäsi. Audi vanteet edullisimmin verkkokaupasta Rengas-Onlinen verkkokaupasta löydät kaikki suosituimmat vanteet edulliseen hintaan. Ostaessasi uudet vanteet tai renkaat autoosi meiltä, saat tuotteille myös 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden lisäksi kuljetuksen kaupan päälle! Tilaa siis heti.

Vannemerkit

Vannekoot

Vannemerkit koon mukaan

Vanteet automerkin mukaan

• Luettelo Aluvanteet Audi-malleista:• Luettelo Pyörät Audi-malleista:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 29.05.2020 02:34