Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

ALUTEC Aluvanteet

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Alutec alumiinivanteet

Alutec alumiinivanteet ovat nyt saatavilla Rengas-Onlinen verkkosivuilta. Mistä myös tilaat ne itsellesi pysyvästi edulliseen hintaan. Nämä laadukkaat Saksalaiset Alutec vanteet takaavat tyylin autollesi ja erittäin hyvän kestävyytensä ansiosta ne ovat pitkäaikainen investointi. Laajasta Alutecin mallistosta löydät myös sopivan vaihtoehdon lähes mille tahansa autolle sekä sopivat vanteet niin talvi kuin kesäkäyttöön. Lumihiutale symbolista tiedät, että vanteiden pintakäsittely on talviolosuhteisiin sopiva. Oikeiden vanteiden valinta - vannekoko Kun sinulla on sopiva tyyli tiedossa niin ennen lopullista ostopäätöstä tulisi vielä tarkastaa muutamia teknisiä asioita vanteista.

Näitä ovat maksimi vannekoko, pulttijako sekä offsetti. Vanteiden offsetilla tarkoitetaan etäisyyttä vanteen kiinnityslevystä vanteen keskilinjaan, eli kun kiinnityslaippa on vanteen keskilinjaa ulompana se on ”positiivinen offset”. Pulttijako osaltaan tarkoittaa reikien asettelua vanteissa, eli monellako reiällä ne ovat varustettu ja mikä niiden etäisyys on toisiinsa. Siitä sinun tulisi ainoastaan tietää pulttikehän halkaisija sekä vierekkäisten reikien väli suhteessa toisiinsa.

Nämä kaikki tiedot ovat ilmoitettu myös autosi ohjekirjassa, mistä ne on helppo selvittää ostosta tehdessä. Alutec alumiinivanteet verkosta halvalla Edullisilla hinnalla löydät kaikki alumiinivanteet Rengas-Onlinen verkkosivuilta, missä ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mieluusti mahdollisissa ongelmissa. Tee tilaus siis nyt ja valitse itsellesi sopiva malli kattavasta vannevalikoimastamme.