Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Continental AllSeasonContact 2 225/45 R17 94Y XL EVc

Uusi
Continental

Continental AllSeasonContact 2
225/45 R17 94Y XL EVc

Renkaan koko
225/45 R17 94Y XL EVc  Muuta 
Saatavuus
rajallinen määrä
Renkaat
Jokasään renkaat
M+S-merkintä
lumihiutalesymboolilla
Nopeus
Y: Hyväksytty jopa 300 km/h
EAN
4019238092141
Tuotenro
D-127992
Rengasmerkinnät
DEX
EU
European Production

SVH-hinta*   152,50 €
vain
137,87
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 139,61 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

AllSeasonContact 2

Säähän ei voi vaikuttaa. Mutta voit valmistautua.

Uusi Continental AllSeasonContact 2. Saksalaisvalmisteinen turvallisuus varhaisestä keväästä myöhään syksyyn.
  • Koe lisääntynyt tehokkuus edistyksellisen materiaali- ja kulutuspintateknologiamme ansiosta.
  • Paremman käsiteltävyyden ja jarrutuksen ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi haastavissa sääolosuhteissa.
  • Nauti uudesta mukautuvasta kulutuspinnan muotoilusta, joka takaa tasaisen ja mukavan ajokokemuksen varhaisestä keväästä myöhäiseen syksyyn.

Kun mikään ei kestä ikuisesti, tämä rengas kestää kauemmin. AllSeasonContact 2 on valmistettu edistyksellisistä materiaaleista ja siinä on parannettu kuviomuotoilu, joka vähentää kitkaa. Tämä ei johda ainoastaan vähäisempään kulumiseen, mikä antaa renkaalle pidemmän käyttöiän, vaan myös pienempään energiahäviöön - mikä on avainasemassa polttoaineenkulutuksen minimoimisessa ja toimintasäteen pidentämisessä.

Kun vuodenajat tekevät mitä haluavat, tämä rengas tekee mitä haluat. Et voi hallita säätä. Mutta voit olla valmistautunut. Uuden ja parannetun seosteknologiansa ansiosta AllSeasonContact 2 pysyy tasaisena kaikissa lämpötiloissa ja tarjoaa paremman pidon vuodenajasta riippumatta sekä äärimmäistä ajovarmuutta ja turvallisuutta.

Kun sää muuttuu, ajokokemuksesi pysyy tasaisena. Innovatiivisen C-kuviopala teknologian ansiosta mukautuva kulutuspintamallimme antaa AllSeasonContact 2 -renkaille suuremman jäykkyyden. Sen avoimet olka-alueet auttavat kuljettamaan veden pois renkaasta. Tämä tarkoittaa parempaa käsiteltävyyttä kaarteissa ja tasaisempaa ajokokemusta suorilla teillä, jolloin ajokokemus on miellyttävämpi joka säällä.

*This is a comparative tread wear test of five all-season tires shown in the diagram on request of Continental Reifen Deutschland GmbH and conducted by DEKRA Test Center SAS. Tested tire size: 205/55 R16 94V XL on VW Golf VIII 1.5 TSI (150 hp) with front wheel drive and performed in South of France from 23/11 to 20/12/2022. The projected tread wear life (mileage) is based on a linear extrapolation until a wear limit of 1,6 mm in center and 0 mm in shoulder after 15.450 driven test kilometers and considers the average tread wear life of the front tires. Details can be found in the extract of DEKRA report 22CPE11-198. Due to the large number of all-season tire models and the different quality segments, this is not a representative test result for the global tire market.

*Saatavilla olevat listahinnat tarjoavat mahdollisuuden laskea rengasvalmistajien ja jälleenmyyjien välisten myyntihintojen eron nettoperusteisesti. Ne eivät milloinkaan ole maksettavia myyntihintoja tai yleisiä maksettuja hintoja.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.