Hankook Ventus Prime 2 K115
Renkaat

Hankook

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7409 Asiakkaiden arviot

Vaivaton ja selkeä tapa valita oikeat renkaat ja hoitaa ostos loppuun saakka. Olemme tilanneet täältä aiemminkin ja toimitus kotiovelle sujuu erittäin hyvin. Olemme olleet oikein tyytyväisiä. A. A., Kempele lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Hankook Ventus Prime 2 K115 renkaat

Hankook Ventus Prime 2 K115 kesärenkaat on suunniteltu sopimaan kaiken kokoisiin henkilöautoihin ja niiden ominaisuudet on hiottu huippuunsa. Erikoiset renkaista tekee niiden kulutuspinnan kuviointi sekä valmistusmateriaalina käytetty kumiseos. Renkaat on suunniteltu ja valmistettu viimeisimpiä tekniikoita hyödyntäen ja siksi niiden ominaisuudet on erinomaisia tarjoten loistavan pidon niin kuivalla kuin märälläkin alustalla. Polttoainetaloudellisuus on tärkeä asia näinä päivinä, kun polttoaineen hinta on pilvissä. Hankook renkaat on erittäin ympäristöystävällinen valinta niiden kierrätettävän materiaalin sekä polttoainetaloudellisuuden puolesta.

Hankook Ventus Prime 2 K115 kesärenkaat ovat ominaisuuksiltaan erinomaiset maantie- ja kaupunkiajoon. BMW, Hyundai ja KIA käyttävät Hankook renkaita ensiasennusrenkaina useissa automalleissaan. Hinta-laatusuhteeltaan loistavat Hankook renkaat ovat saaneet paljon kiitosta asiakasarvioinneissa muun muassa ajettavuudestaan, hiljaisuudestaan, kulutuskestävyydestään, hinnastaan ja sadekeliominaisuuksistaan. Täysin uutta kulutuspinnan kuviointia hyödyntävät renkaat omaavat niin sanotun jaguaarin hammas kuvioinnin, mikä tekee renkaista pitävämmät lähes kaikissa sääolosuhteissa. Auton ohjattavuus pysyy erinomaisena suurissakin ajonopeuksissa renkaiden lujan rungon ansiosta.

Jämäkät renkaat tekevät ajamisesta miellyttävämpää sekä antavat kuljettajalle erinomaisen tuntuman tienpintaan. EU-rengasmerkinnät osoittavat renkaiden olevan erittäin hiljaiset tuottaen melua vain 69dB ja märkäpidon puolesta renkaille on myönnetty A merkintä, mikä on paras mahdollinen. Minimoitu ajovastus pitää polttoaineenkulutuksen aisoissa ja epäsymmetrinen kulutuspinnan muotoilu takaa erinomaisen ohjaustarkkuuden suurissakin nopeuksissa. Tilaa edulliset ja suorituskykyiset Hankook renkaat nyt helposti ja nopeasti rengas-online.com verkkokaupasta.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.05.2020 07:06