Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

Osta renkaan netistä, asennuta ne kivijalkaliikkeessä: 20 euron alennus asennuksesta!

Me säädämme hintaa, paikalliset asiantuntijamme säätävät renkaasi – näin kaikki toiveet täyttyvät.

Osta renkaat tai vanteet renkailla (talvirenkaat tai ympärivuotiset renkaat; tilauksen vähimmäissumma 300 euroa) kampanja-aikana ja pyydä toimittamaan tilauksesi kätevästi yhdelle lukuisista palvelukumppaneistamme. Tarjoamme sinulle 20 euron alennuksen ammattimaisesta asennuksesta!

Kampanja-aika: 20. syyskuuta 2021 – 3. lokakuuta 2021

Näin se toimii:

  1. Osta renkaat tai vanteet renkaille (talvirenkaat tai ympärivuotiset renkaat), joiden arvo on vähintään 300 euroa, osoitteesta rengas-online.com kampanja-aikana.
  2. Valitse tilauksen toisessa vaiheessa “Toimitus asennuskumppanille” ja valitse sinua lähellä sijaitseva kumppani seuraavalla sivulla.
  3. Syötä alennuskoodi RDFI4SERVICE tilauksen seuraavassa vaiheessa. 20 euron alennus asennuksesta vähennetään suoraan ostoskoristasi.
  4. Valmista – tilauksesi toimitetaan suoraan valitsemallesi kumppanille. Nyt sinun tarvitsee vain varata aika asennukseen.

Löydä oikea rengas - Kokonaisvalikoima, pienet hinnat: