Yokohama Henkilöauton kesärenkaat

Yokohama

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7410 Asiakkaiden arviot

Hienosti sujuu tilaus, hyvin toimivat nettisivut A. U., Koskenkorva lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Yokohama kesärenkaat

Yokohama kesärenkaat ovat kansainvälisesti arvostettuja ja niiden valikoimasta löytyy sopivat renkaat niin radalle kuin kadullekin. Kymmeniä rengasmalleja kattava Yokohaman valikoima tarjoaa sinulle valinnan varaa niin suorituskyvyn kuin taloudellisuudenkin suhteen. Sinun tulee tietää mitä olet etsimässä täydellisen rengasmallin löytämiseksi. Päätavoitteina Yokohamalla on valmistaa turvallisia ja suorituskykyisiä renkaita henkilöautoille. Valikoima kattaa kaikki yleisimmät rengaskoot. Rengas-online.com verkkokaupan valikoimasta löydät kaikki Yokohama kesärenkaat.

Tunnetuimmat ja suorituskykyisimmät Yokohama kesärenkaat

Suorituskykyisimpiin rengasmalleihin lukeutuvat Advan-sarja, Aspec, dB desibel, BlueEarth, a.drive ja c.drive. Tunnetuimmat renkaat ovat Advan-sarjasta ja niitä käytetään yleisimmin urheilullisissa autoissa. Keskihintaluokkaan sijoittuvat tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja se onkin osasyy niiden huimaan menestykseen maailman laajuisesti. Kymmenien rengasmallien joukosta löydät täydelliset renkaat niin urheiluautoille, normaaleille henkilöautoille kuin kaupunkimaastureillekin. EU-rengasmerkinnät kertovat online asiakkaille paljon renkaiden laadusta ja niiden perusteella voidaan vertailla puolueettomasti renkaiden märkäpitoa, melupäästöä ja vierintävastusta (polttoainetaloudellisuutta). BlueEarth rengasmallin valmistuksessa on otettu huomioon erityisesti ympäristöystävällisyys ja dB decibel mallin suunnittelussa melupäästö.

Internet, halvemmat hinnat ja vaivaton ostostenteko

Tehdessäsi rengasostoksesi verkossa, etenkin rengas-online.com verkkokaupassa säästät selvää rahaa, aikaa ja hermoja. Suomen hintatasoa edullisemmat hinnat, ilmainen kuljetus (vähintään kahden renkaan tilauksille) ja helppotoiminen verkkokauppa mahdollistavat ennen näkemättömän mukavan ostosten teon.

Yokohama profiileihin:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 26.05.2020 07:32