Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Uniroyal Renkaat

Uniroyal

Uniroyal Renkaat

Vuonna 1895 Belgialainen yritys nimeltä Uniroyal alkoi valmistamaan renkaita. Renkaat ovat ylipäätään tarkoitettu märälle pinnalle, mutta toimivat myös normaaleissa olosuhteissa. Renkaiden valmistuksessa käsiteltiin märän pinnan pitoa erinomaiseen lopputulokseen. Uniroyal renkaat ovat niin tarkasti ja huolella tehty, että ylittävät kaikkien odotukset ja nostavat renkaiden ykkösriville markkinoilla.

Hyvän pidon tuntee kun autolla ajellaan märässä kelissä. Kuivissa pinnoissa Uniroyal renkaat pärjäävät myös ja osoittavat erinomaisen pidon, mutta renkaat ovat aivan mahtavia märän pinnan pidossa. Jos normaaleilla renkailla ajetaan vesilätäkköihin tai lumikasoihin niin pito lähtee saman tie käsistä ja auto lähtee liukumaan. Uniroyal renkaat ovat tehty just tämmöisten asioiden kohdalla, että nimenomaan antaisivat kuskille pidon ja kuski voi hallita autoa vesilätäköissä ja lumessa. Märässä kelissä ajaminen ei ole ikinä ollut näin turvallista. Renkaiden hyvä puoli ei ole vain märän kelin pito, vaan renkaat tarjoavat säästöä. Renkaiden muotoilun ansiosta renkaat säästävät myös polttoainetta.

Vuonna 2012 Uniroyal renkaat testattiin Saksassa. Testaajat olivat Auto Motor Sport ja German Automobile Association lyhyesti ADAC. Renkaat saivat testissä erinomaisen palkinnon. Palkintona annettiin nimike ”todella suositeltuja”. Renkaat ovat suosittuja kaikkialla ympäri maailmaa ja tulevat varmasti olemaan todella käteviä märässä pinnassa. Ei vaan märässä pinnassa, vaan renkaat toimivat myös kuivissa ja antavat kovan pidon ja hyvän elämyksen kovasta ajosta. Avaa nyt valikoima ja anna renkaiden pidon yllättää sinua!