Syron Renkaat

Syron

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7505 Asiakkaiden arviot

sailunit olleet hyvät renkaat kestivät 9 vuotta teiltä ostin L. O., nastola lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Syron renkaat

Syron renkaat ovat Saksassa suunniteltu erittäin hyvän hinta-laatusuhteen omaava vaihtoehto Suomen kesä- ja talviolosuhteisiin. Nämä renkaat ovat vaihtoehto sinulle, kun arvostat laatua ja hyvää kulutuskestävyyttä, mutta et halua maksaa liikaa. Ostamalla Syron renkaat varmista turvalliset ajokilometrit, kulutuskestävyyden ja ajotuntuman jopa haastavimmissa olosuhteissa.

Syronin mallistosta löydät laadukkaita renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin ja pakettiautoihin, millä teet ajamista turvallisempaa ja hauskempaa. Uusinta teknologiaa ja parasta turvallisuutta Syronin kesärenkaat ja talvirenkaat testataan aina useissa eri sääolosuhteissa ennen niiden markkinoille tuomista. Tämän ansiosta ne ostamalla voit olla varma niiden tasaisista ajo-ominaisuuksista ja hyvästä ajoturvallisuudesta. Renkaiden hyvä turvallisuus ja tuntuma on Saksalaisen insinöörityön tulos.

Tämä on saavutettu innovatiivisen renkaan rakenteen ja modernien seosten ansiosta, mitkä mukautuvat hyvin eri olosuhteisiin tehden ajamisesta entistä turvallisempaa. Tarkoin suunniteltu pintakuviointi ja renkaan pitkittäisurat puolestaan varmistavat hyvän pidon märillä alustoilla mahdollistaen tarkan tuntuman myös huonoissa olosuhteissa.

Renkaat edullisesti verkosta Rengas-Onlinen verkkokaupasta tilaat parhaimmat kesärenkaat ja talvirenkaat järkevin hinnoin ja ilman postikuluja. Tilaamalla uudet renkaat edullisesti suoraan meiltä varmista taloudellisemmat ja mukavat ajokilometrit myös jatkossa. Lähetä tilaus siis jo tänään ja säästä!rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.10.2020 07:30