ico 09-42 59 86 03 ico

Nankang Henkilöauton kesärenkaat

Nankang

Rengastyyppi

Rengasmitta

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7091 Asiakkaiden arviot

Autooni sopivat renkaat löytyivät helposti verkkosivulta ja tilaaminen onnistui nopeasti Aki S., Alavieska lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

Nankang profiileihin:Nankang kesärenkaat

Tällä Taiwanilaisella rengasvalmistajalla on pitkä historia, sillä yritys aloitti valmistamaan edullisia korkealaatuisia renkaita jo vuonna 1959. Antoi kuljettaja sitten arvostusta urheilulliselle ajotyylille tai ajomukavuudelle, löytyy Nankang :lta renkaat jokaiseen tarpeeseen.

Nankang urheilulliset kesärenkaat

Neljä suoraa erittäin leveää uraa urheilurenkaissa takaa niiden erinomaisen kyvyn välttää vesiliirtoon joutumista. Lisäksi uusi piioksidiyhdistelmä takaa vakauden ja loistavan pidon joka tilanteessa. Renkaan lamelloitu reunus tekee renkaan jäykkyydestä sopivamman ja alentaa samalla niiden melutasoa. Täten myös urheilulliset kuljettajat voivat nauttia miellyttävästä ajosta.

Parhaan ajomukavuuden renkaat

Usean lamelloinnin omaavat Nankang kesärenkaat vähentävät kovan tienpinnan tuntuvuutta, jonka ansiosta ne ovat erittäin hiljaiset ja mukavat ajaa.

Taloudellisemmat

Nankang kesärenkaat on valmistettu korkealaatuisesta kumiseoksesta, joka on erittäin piioksidipitoista. Tämä vähentää huomattavasti vierintävastusta, joka taas mahdollistaa renkaiden pitkän käyttöiän. Erikoismuotoiltu renkaan reuna tekee renkaista sopivan jämäkät ja vähentää epätasaista kulumista, jonka ansiosta renkaat ovat tasaisen luotettavat koko käyttöiän ajan.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.12.2018 07:14