Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

General Renkaat

General

General renkaat

General renkaat ovat hyvä vaihtoehto sinulle, kun vaadit renkailtasi laatua. Nämä erittäin suositut ja huippulaadukkaat renkaat tekevät ajamista aidosti nautinnon. Niillä saat hyvän tuntuman tiehen, säilytät jarrutusmatkan lyhyinä sekä ajat taloudellisemmin. Tämä kaikki on mahdollista Generalin erittäin tarkan laadunvalvonnan ansiosta, jossa materiaalit testaan.

Renkaiden valitseminen – General renkaat Sopivia renkaita valittaessa on muutamia asioita, mitä tulee tarkastella ennen lopullista ostopäätöstä. Näitä ominaisuuksia ovat muun muassa renkaan vierintäominaisuudet, pito märällä tiellä ja ajomukavuus. Ajomukavuuteen vaikuttaa paljon ajamisesta aiheutuva rengasmelu. Sen ollessa alhainen myös sisätiloissa kuuluva kohina on pienempi. Vierintäominaisuudet puolestaan tarkoittavat miten paljon renkaan pyörittämiseen kuluu energiaa, eli polttoainetta. Jos rengas omaa alhaisen vierintäkitkan, niin myös polttoainesäästöjä syntyy.

Märkäpito osaltaan on kaikista eniten turvallisuuteen vaikuttava asia ja sen takia renkaan pito-ominaisuuksilta märällä tiellä tulisi vaatia vain parasta. Näitä ominaisuuksia voit vertailla helpoiten verkkosivuillamme ilmoitetuista EU-rengasmerkinnöistä, missä renkaat ovat arvosteltu. Verkosta tilaamalla säästöjä Tarvitsit sitten kesärenkaat tai talvirenkaat niin Rengas-Onlinen verkkokaupasta tilaat ne itsellesi ilman postikuluja ja varmasti järkevään hintaan. Sijoittamalle uusiin renkaisiin parannat ajoturvallisuutta ja siten sijoitat myös itseesi. Tilaa uudet kesärenkaat tai talvirenkaat tänään ja aja turvallisemmin.