ico 09-42 59 86 03 ico

Avon Renkaat

Avon

Rengastyyppi

Rengasmitta

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7098 Asiakkaiden arviot

Ovelle tuotu ja yllättävän nopeasti. Juha K., Hämeenlinna lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

Avon-renkaat

Englantilainen rengasvalmistaja Avon, jolla on valikoimassaan hyvän hinta-laatu -suhteen renkaita, on ollut rengasvalmistuksessa mukana jo vuodesta 1904. Vuonna 1997 Avon Tyres -yrityksen osti amerikkalainen yhtiö Cooper Tyre & Rubber Company.
Tänä päivänä vuosisataisen laaturenkaiden valmistuskokemuksen pohjalta Avon on tullut yhdeksi suosituimmista ja menestyneimmistä merkeistä. Avon-rengas tarjoaa täydellisen ajoneuvon hallinnan millä tahansa tiellä missä tahansa sääolosuhteissa. Kestävyys ja vierimisvastus varmistavat pitkäaikaisen kannattavuuden ja mukavan matkanteon.

Avon-renkaiden korkea laatu

Avon-renkaat ovat mainio vaihtoehto muille merkeille pitkine perinteineen ilman laatuun tai turvallisuuteen vaikuttavia kompromissejä.
Puhutaanpa sitten renkaista henkilöautoille, ammattiajoneuvoihin tai off-road/4x4 -käyttöön, tarjoaa Avon valittavaksesi laajan valikoiman laatutuotteita. Voimme auttaa sinua löytämään oikeat renkaat ajoneuvoosi. Tarvitsetpa kesärenkaat - ZT5, ZV3 – tai talvirenkaat - Ice Touring, Ice Touring STvoimme tarjota näitä kaikkia edulliseen hintaan, sisältäen ilmaisen toimituksen (* yli 2 renkaan tilauksille). Tilaa nyt suoraan verkosta osoitteesta rengas-online.com.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 16.01.2019 06:50