ico 09-42 59 86 03 ico

Avon Renkaat

Avon

Rengastyyppi

Rengasmitta

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7235 Asiakkaiden arviot

Kotisohvalta, vielä kun luntakin on maassa on mukava tehdä kaupat. Taitaa olla jo kolmas kerta kun käytän palvelua. Nopeus ja laatu ollut erinomaista. Kiitos! E. I., Alavieska lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.
Avon-renkaat

Englantilainen rengasvalmistaja Avon, jolla on valikoimassaan hyvän hinta-laatu -suhteen renkaita, on ollut rengasvalmistuksessa mukana jo vuodesta 1904. Vuonna 1997 Avon Tyres -yrityksen osti amerikkalainen yhtiö Cooper Tyre & Rubber Company.
Tänä päivänä vuosisataisen laaturenkaiden valmistuskokemuksen pohjalta Avon on tullut yhdeksi suosituimmista ja menestyneimmistä merkeistä. Avon-rengas tarjoaa täydellisen ajoneuvon hallinnan millä tahansa tiellä missä tahansa sääolosuhteissa. Kestävyys ja vierimisvastus varmistavat pitkäaikaisen kannattavuuden ja mukavan matkanteon.

Avon-renkaiden korkea laatu

Avon-renkaat ovat mainio vaihtoehto muille merkeille pitkine perinteineen ilman laatuun tai turvallisuuteen vaikuttavia kompromissejä.
Puhutaanpa sitten renkaista henkilöautoille, ammattiajoneuvoihin tai off-road/4x4 -käyttöön, tarjoaa Avon valittavaksesi laajan valikoiman laatutuotteita. Voimme auttaa sinua löytämään oikeat renkaat ajoneuvoosi. Tarvitsetpa kesärenkaat - ZT5, ZV3 – tai talvirenkaat - Ice Touring, Ice Touring STvoimme tarjota näitä kaikkia edulliseen hintaan, sisältäen ilmaisen toimituksen (* yli 2 renkaan tilauksille). Tilaa nyt suoraan verkosta osoitteesta rengas-online.com.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 16.06.2019 06:49