Avon Renkaat

Avon

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7509 Asiakkaiden arviot

sailunit olleet hyvät renkaat kestivät 9 vuotta teiltä ostin L. O., nastola lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Avon-renkaat

Englantilainen rengasvalmistaja Avon, jolla on valikoimassaan hyvän hinta-laatu -suhteen renkaita, on ollut rengasvalmistuksessa mukana jo vuodesta 1904. Vuonna 1997 Avon Tyres -yrityksen osti amerikkalainen yhtiö Cooper Tyre & Rubber Company.
Tänä päivänä vuosisataisen laaturenkaiden valmistuskokemuksen pohjalta Avon on tullut yhdeksi suosituimmista ja menestyneimmistä merkeistä. Avon-rengas tarjoaa täydellisen ajoneuvon hallinnan millä tahansa tiellä missä tahansa sääolosuhteissa. Kestävyys ja vierimisvastus varmistavat pitkäaikaisen kannattavuuden ja mukavan matkanteon.

Avon-renkaiden korkea laatu

Avon-renkaat ovat mainio vaihtoehto muille merkeille pitkine perinteineen ilman laatuun tai turvallisuuteen vaikuttavia kompromissejä.
Puhutaanpa sitten renkaista henkilöautoille, ammattiajoneuvoihin tai off-road/4x4 -käyttöön, tarjoaa Avon valittavaksesi laajan valikoiman laatutuotteita. Voimme auttaa sinua löytämään oikeat renkaat ajoneuvoosi. Tarvitsetpa kesärenkaat - ZT5, ZV3 – tai talvirenkaat - Ice Touring, Ice Touring STvoimme tarjota näitä kaikkia edulliseen hintaan, sisältäen ilmaisen toimituksen (* yli 2 renkaan tilauksille). Tilaa nyt suoraan verkosta osoitteesta rengas-online.com.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 24.10.2020 06:50